seachem purigen και φυτεμενο ενυδρειο
Καλησπερα παιδια.Εδω και καιρο εχω αυτη την απορια.το εχει δοκιμασει κανεις σε φυτεμενο??Προς το παρον το εχω στα φίλτρα μου αλλα δεν μπορω να βγαλω ασφαλες συμπερασμα αν κανω περισσοτερο καλο η κακο καθως το ενυδρειο ειναι φρεσκο κ εχει και τις αλγουλες του ακομα.Ακουω γνωμες κυριοι.....;)
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δινει crystal water:cool: |
Ντίνο σε όλα μου τα φυτεμένα ενυδρεία 'εχω πάντα Purigen χωρίς κανενα απολύτως πρόβλημα.
|
Παράθεση:
|
Αψογο και στο φυτεμενο
|
δε βλεπω το λογο να το χρησιμοποιει κανεις, ειδικα σε φυτεμενο..
|
Παράθεση:
Οσον αφορα το φυτεμενο,αν θες να δεις κρυστάλλινο νερο τοτε ναι υπαρχει λογος;) |
Παράθεση:
Ρωτάω γιατι ψήθηκα να το βαλω ,χτες σκεφτόμουν να βαλω δεύτερο φιλτρο με μηχανική φιλτρανση μονο. |
Παράθεση:
Διαβασε εδω στην παραγραφο selectivity :http://www.seachem.com/Products/prod...s/Purigen.html |
Παράθεση:
Αυτη ειναι η μετάφραση τώρα δεν είμαι σίγουρος τι λεει :D Ελέγχει τα νιτρικα; :confused: Τέλος πάντων θα το δοκιμάσω κι εγω και θα πω εντυπώσεις |
Οπως λεει η seachem.. ελεγχει αμμωνια, νιτρωδη και νιτρικα αφαιρωντας τα αζωτουχα οργανικα απορριμματα.
σε ενα φυτεμενο οπως λες και δεν εννοω να εχει 5-6 κοτσανια αλλα να ειναι φουλ φυτεμενο, τα φυτα απομακρυνουν την αμμωνια γρηγορα ουτως η αλλως και τα ελαχιστα νιτρωδη και νιτρικα που απομενουν ειναι απαραιτητα για ενα υγιες ενυδρειο. επισης η seachem λεει οτι θα αφαιρεσει τα ιχνοστοιχεια (trace elements) |
Παράθεση:
Το μονο που με προβληματίζει ειναι μήπως τραβάει τα νιτρικα :D |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
για ποιο λογο να το εχω συνεχεια στο ενυδρειο μου? η seachem το βαζει σε ολα τα ενυδρεια της. ναι αλλα η seachem αυτο θελει, να ειναι ολα τα ενυδρεια της βιτρινα και να πουλαει προιοντα. ;) |
Παράθεση:
|
τωρα θελω να το δοκιμασω και εγω μονο και μονο για να δω την διαφορα στο νερο. :smt027
|
Παράθεση:
Δεν το εχω ξαναβαλει σε φυτεμενο κ ρωταω απλα αυτους που το εχουν δοκιμασει ωστε να μας επιβεβαιωσουν αυτα που ισχυρίζεται η seachem.Δεν ανεφερα πουθενα οτι ειναι απαραιτητο...ειδος πολυτελειας ειναι κ μαλιστα ακριβο. Υ.Γ Τι θελω με εσας τους παλιομποσταναδες.θα το ξηλώσω να γυρισω στα ξερακιανα παλι:D:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:33. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board