|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ταισμα 1 φυλλο το 24ωρο λες ελαφρυ ταισμα; ![]() Αντι αντιχλωριου μπορω να βαλω στο 25λιτρο μου την αεραντλια απο βραδυς και το πρωι να αλλαξω νερο στο ενυδρειο; κατι τετοιο θυμαμαι .. Αυτα .. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν έχεις αντιχλώριο όπως το prime που αδρανοποιεί την αμμωνία και τα νιτρώδη να βάζεις, και την αερανλτία μόνιμα στο ενυδρείο, εκτος και αν έχεις 2 για να προετοιμάζεις το νερό. Και το κουβα της αλλαγής να τον έχεις μόνιμα γεμάτο για να πέρνει θερμοκρασια περιβάλλοντος. Αυτη τη περίοδο το ψάρι θα έχει μεγάλη ανάγκη οξυγόνωσης
|
|||
|
|||
![]()
Οκ φιλε μου θα κανω το καλυτερο δυνατο θα φροντισω να πετυχω το μαξιμουμ των απαιτησεων της περιοδου αυτου για το ψαρι , απλα σκεφτομαι πως αν βαζω 16 ωρες την ημερα αλλαγης νερου στο ενυδρειο, αεραντλια στο ενυδρειο 08:00 - 00:00 και 8 ωρες 00:00 - 08:00 στο πλαστικο βαρελακι να αποχλωριωνεται και να παιρνει θερμοκρασια δωματιου, θα κανω δουλεια και ας κλαταρει πριν την ωρα της η αεραντλια η μοναδικη που χω...
Τωρα οπως λες ναι αν δουλεψει φιλτρο στο μεγαλο ενυδρειο αστρωτο για στρωσιμο, θα πιανει και ρυπους του ψαριου για πιο γρηγορο στρωσιμο απο την τροφη σε αποχη στο μικρο ενυδρειο και κουτσα κουτσα το χα υποψην αλλα με ενδοιασμους.. Αρα θελει λιγοτερο απο 2 ταισματα στη μερα γιατι θα γινει χημικη μαχη στανταρ ... Ας πανε κατ ευχην ολα που πιστευω θα πανε ευχαριστω προκαταβολικα Το Nitrate Minus το συνεχιζω να ξερεις και να ξερετε προεβλεψα.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Ενα ακομη: Ποσο ωραιο θα ηταν να ηταν ετσι και στο σχολειο. Λιτες και περιεκτικες ερωτοαπαντησεις με μεγιστο οφελος γνωσης, που σιγουρα για να εχουν αποκαλυφθει τα μυστικα των ψαριων μας, εχουν χασει τον υπνο τους πολλοι επιστημονες και χομπιστες να μελετησουν τα ψαρια γενικα και καθε ειδος ξεχωριστα και παρακλαδια του. Η γνωση προαγει τον πολιτισμο κατα την γνωμη μου και ειναι πολυ ωραιο οταν συμβαινει ετσι ομορφα και αβιαστα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
black moor σε εξωτερικο χωρο | tolee | Χρυσόψαρα | 23 | 19-07-14 12:08 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |