|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι διαστάσεις σκέφτεσαι πως θα είναι ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Δεν εχω ιδεα...πρεπει να βρω κανενα λινκ με λεπτομερειες..
|
||||
|
||||
![]()
απειρες φωτό
https://www.google.com/search?q=aqua...w=1280&bih=671 Οι διαστάσεις εξαρτώνται από το ενυδρείο και το μέγεθος των ψαριών βρε
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρια ειναι 3-4εκ...Πως κλεινει η πορτα στις παγιδες αυτες??
|
||||
|
||||
![]()
Σου το είπα για να ξέρεις ότι ούτε το μπουκάλι είναι εύκολο.Το είχα φτιάξει με διάφανο μπουκάλι δεν ξέρω αν θα ήτανε καλύτερα με χρωματιστό;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αρα μια παγιδα 10 Χ 10 Χ 15 αντε λίγο μακρύτερη θα είναι μια χαρα ------------------------- Δες πως λειτουργεί
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 16-10-14 στις 18:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() αν έχετε κιχλίδες και δεν βγάλετε τις πέτρες δύσκολα θα πιάσετε ψάρι..... ένα κόλπο είναι το βράδυ με φακό και αφού τα φώτα μείνουν σβηστά αρκετή ώρα και έχουν κοιμηθεί....αλλά και πάλι θέλει τύχη και υπομονή. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Λοιπον το μπουκαλι δουλευει..σε 10 λεπτα επιασα 4 ,το θεμα ειναι οτι δεν μπαινει μονο οποιο θες οποτε θελει χρονο..Φωτορεπορταζ..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ έχω φτιάξει μία τέτοια (η πόρτα όμως δουλεύει κάθετα) από κρύσταλλο και δουλεύει μία χαρά. Μόνο που θέλει υπομονή, μέχρι να την συνηθίσουν και να μπαίνουν μέσα τα ψάρια για να φάνε την τροφή που έχουμε τοποθετήσει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παγιδα νιτρικων | leonidastria | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 14 | 03-02-13 03:51 |
παγιδα για ψαρια | Χρηστος Ζ. | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 08-03-12 10:57 |
παγιδα ψαριων | ραφαηλ10 | Reefsafe | 4 | 27-03-11 14:41 |
παγιδα | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-12-10 22:51 |