|
|
||||
|
||||
![]()
Πλεξι Τακη κανε το θαυμα σου χαχχαχ απο πλεξι ειναι οι πιο πολλες..
Εκβιαστη!! ![]() ![]() Λοιπον διαβασα χτες βραδυ θεματα απο το 2005!! σχετικα με παγιδες...Η πιο δοκιμη ειναι μαλλον αυτη με μπουκαλι νερου με κομμενο λαιμο και κολλημενο αναποδα και μια αλλη με πλαστικη γεννηστρα που πιανεται με βεντουζες λιγο κατω απ την επιφανεια και περιμενει τα ψαρια να μπουν μεσα λογω περιεργειας...Αν δεν δουλεψει καμια θα ριξω κυρτο!Θα δω και της aquamedic αν και με ζοριζει ο χρονος λιγο ..Παντως μεσα στη βδομαδα πρεπει να βγουν..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
bill κιρτο βαλε ρε !!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το μπουκάλι το δοκίμασα γιατί είχα διαβάσει ότι πιάνει............τρεις εβδομάδες το είχα μέσα δεν μπήκε ούτε λέπι!
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια κιχλιδες θελετε να πιασετε !!!τα ψαρια εχουν iq οποτε θα περιμενετε πολυ...παλιοτερα το δοκιμαζα αλλα παντα μπαινανε τα λαθος ψαρια...πρεπει να σκεφτειτε και το οτι τα μεγαλα δεν πλεισιαζουν σε κατι τοσο στενο...παει αναλογα με το μεγεθος....την ωρα του ταισματος με αποχη αν προλαβεις και εισαι τυχερος....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Λοιπον απο αυριο στηνεται η καραντινα και εχω 4-5 μερες να βγαλω καμια δεκαρια..τι στο καλο...
|
||||
|
||||
![]()
Το είχα ανοίξει αλλά λίγο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ψαρεμα στο ενυδρειο ειναι πονος. Επειδη το εχω περασει η δικη μου προσεγγιση ειναι η χρηση ενος τελλαρου με σιτα στο φαρδος του ενυδρειου. Μετακινωντας την τα στριμωχνω σε μια πλευρα. Τωρα δεν ξερω με τις πετρες αν γινεται, ειναι μια ιδεα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι διαστάσεις σκέφτεσαι πως θα είναι ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Δεν εχω ιδεα...πρεπει να βρω κανενα λινκ με λεπτομερειες..
|
||||
|
||||
![]()
απειρες φωτό
https://www.google.com/search?q=aqua...w=1280&bih=671 Οι διαστάσεις εξαρτώνται από το ενυδρείο και το μέγεθος των ψαριών βρε
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρια ειναι 3-4εκ...Πως κλεινει η πορτα στις παγιδες αυτες??
|
||||
|
||||
![]()
Σου το είπα για να ξέρεις ότι ούτε το μπουκάλι είναι εύκολο.Το είχα φτιάξει με διάφανο μπουκάλι δεν ξέρω αν θα ήτανε καλύτερα με χρωματιστό;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αρα μια παγιδα 10 Χ 10 Χ 15 αντε λίγο μακρύτερη θα είναι μια χαρα ------------------------- Δες πως λειτουργεί
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 16-10-14 στις 18:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() αν έχετε κιχλίδες και δεν βγάλετε τις πέτρες δύσκολα θα πιάσετε ψάρι..... ένα κόλπο είναι το βράδυ με φακό και αφού τα φώτα μείνουν σβηστά αρκετή ώρα και έχουν κοιμηθεί....αλλά και πάλι θέλει τύχη και υπομονή. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ έχω φτιάξει μία τέτοια (η πόρτα όμως δουλεύει κάθετα) από κρύσταλλο και δουλεύει μία χαρά. Μόνο που θέλει υπομονή, μέχρι να την συνηθίσουν και να μπαίνουν μέσα τα ψάρια για να φάνε την τροφή που έχουμε τοποθετήσει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παγιδα νιτρικων | leonidastria | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 14 | 03-02-13 03:51 |
παγιδα για ψαρια | Χρηστος Ζ. | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 08-03-12 10:57 |
παγιδα ψαριων | ραφαηλ10 | Reefsafe | 4 | 27-03-11 14:41 |
παγιδα | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-12-10 22:51 |