|
|
||||
|
||||
![]()
μετά από λίγο ψάξιμο
σκέφτομαι και θέλω να μου πείς αν μπορεί να γίνει 10+ απο similis ενα ζευγαρι julidochromis transcriptus δυο ζευγαρια neolamprologus brevis για φιλτρα θα εχω και εσωτερικο και εξωτερικο καθως και αντλια για κυκλοφορια για αριστερα σκεφτομαι μια συσταδα απο πετρες και το υπολοιπο με κοχυλια
|
||||
|
||||
![]()
Δεν γίνεται.
Είπα τη γνώμη μου πιο πάνω. |
|
||||
|
||||
![]()
σε ακουω με κλειστα ματια οποτε αν δεν βρω μεγαλυτερο ενυδρειο να αγορασω θα το φτιαξω με την συνθεση που προτεινεις
|
||||
|
||||
![]()
Τα μάτια κλείστα, με ανοιχτά αυτιά να μ' ακούς
![]() ![]() (αν πάρεις μεγαλύτερο θα πούμε άλλα κόλπα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο εδω μεσα ομως μονο να σε ακουω με κλειστα ματια μπορω αν τα πουμε απο κοντα καμια φορα τοτε θα εχω ανοικτα τα αυτια μου
το θεμα ειναι οτι επειδη θα γινει απο την αρχη αμα υπαρχει καμια καλυτερη ψαροσυνθεση για μεγαλυτερο το οποιο θα ειναι και πιο ομορφο αλλα και πιο κοντα βιοτοπικα μπορουμε να το δουμε και παω σε αγορα μεγαλυτερου απο το να στηνω το μικρο και μετα να ψαχνω για μεγαλυτερο
|
||||
|
||||
![]()
Και το μικρό μπορεί να γίνει πολύ όμορφο
αλλά αν θέλεις μεγαλύτερο δες τι διαστάσεις μπορείς να έχεις και συζητάμε άλλες προτάσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
εχω ενα χωρο ακριβως διπλα στο σαλονι που αμα βρω ενα ριο 400 θα ειναι και πανεμορφο με το υπολοιπο σαλονι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δίλημμα... | domianos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-11-10 01:31 |
Σε δίλημμα | γαλανοματα | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 17-01-09 13:43 |
Aπάντηση σε δίλημμα αρχάριου! | fanoulin | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 03-05-07 05:58 |
Δίλημμα | binational | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 20-12-06 11:06 |