|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Aλλα ακομα μπερδεμενος με το υποστρωμα,επισεις μια ακομα ερωτηση τις πετρες που εχεις στο πρακτικερ ειναι ολες ασβεστολιθικες? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι φυτα πας; Δεν κατάλαβα ακριβώς η αμμος σου αρέσει η το χαλικακι οπτικά ,
Οταν λέω χαλικακι εννοώ κατι τέτοιο
|
||||
|
||||
![]()
ποιο υποστρωμμα θελει αλλαγη καθε 6μηνο ?
![]() απ΄οτι ξερω το flourite της seachem , δεν εχει τετοια θεματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλουν δοκιμή με ακουα-φόρτε ή ξύδι, πολύ φοβάμαι όμως πως είναι , είδικα τα άσπρα βότσαλα, αυτα να μη τα παρεις σίγουρα, τα έχω στις γλάστρες και απο το καθαρισμό που τους κάνω με ακουα-φορτε είναι γεμάτες πόρους, άρα είναι φουλ ασβεστολιθικές
|
|||
|
|||
![]()
φυτα ευκολα εως ισως μετρια με με 40w T8 φωτισμο...Μου αρεσει το λευκο οπτικα και ειπα για αμμο,ειχα την κλασσικη την αμμο (εαν δεν βρω λευκη θα βαλω παλι αυτη) χαλικι δεν εχω βαλει ποτε,δεν ξερω εαν βαλω ας πουμε οπως σκεφτομαι γρασιδι εαν πιανει,θελω να δω ετσι διαφορες φωτογραφιες,θελω να βαλω και πετρες μη ασβεστολιθικες στο μελλον βεβαια θελω και κανενα ξυλο,ξερω ισως ειναι too much ολα αλλα ετσι τα σκεφτομαι και για αυτο συζηταω για γνωμες παλαιοτερων...
|
|
||||
|
||||
![]()
εχει στο λεροι πετρες μη ασβεστολιθυκες.
Ζητα ξυλοπετρες ή πετρες λαβας. |
|
|||
|
|||
![]()
ωραιος να το εχουμε στο μυαλο μας...Δοκιμασμενες λυσεις?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η κλασική αν εννοείς θαλάσσης πετρώνει και λιώνουν οι ρίζες και τα φυτα είμαι παθων ![]() Γρασιδακι δεν μπορείς να κανεις με 0.4 watt και χωρις co2 Πάντως μπορείς να κανεις κατι ωραίο με ευκολα φυτα Εγω σου προτείνω να βάλεις eco complete στην μια γωνια,πετρες λάβα , Φυτα ξύλα και το υπόλοιπο με άμμο κάπως έτσι
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
τα 2 ειδη πετρων που ανεφερα ναι.
|
|
|||
|
|||
![]()
ξερει καποιος που μπορω να βρω ετσι λεπτοκοκο χαλικι λευκο κατα προτιμησει?αλλιως μεσαιου μεγεθους κατι σαν αυτο http://www.petsupermarket.gr/6949/%C...15cm-10kg.html ...Ρωταω εαν υπαρχει καπου πιο φθηνα οπως συμβαινει π.χ με την αμμο..
------------------------- Tελικα βρηκα λευκο με ετσι μικρα διαφορα απο μια μαντρα με υλικα και πηρα 20κιλα 2,50Ε ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stavros7 : 10-10-14 στις 14:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υποστρωμα?? | philorian | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 11 | 19-04-13 09:04 |
Υποστρωμα | kospets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-10-09 06:21 |
Τι υποστρωμα??? | DiscusBoy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 02-10-07 02:57 |
Χωμα-υποστρωμα | Nikolas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 13-06-07 12:06 |