|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
OK πατάτα εκανα ,
δεν πειράζει κάλο ίσως κάνουν κακό δεν νομίζω να κάνουν , δεν βλεπω τον λογο να αναστατώσω τον βυθό ψάχνοντας να τις βγάλω και να αγχωσω παραπανω το ειδη στρεσαρισμένο πρώτο ψαράκι που έβαλα. Το τρέχω με κλειστό το θερμαντικό και είμαι στους 22 βαθμούς θερμοκρασια |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν και δεν περιμένω πολλές αλγες γιατι και ο φωτισμός ειναι χαμηλός (2 ledοταινιες) . |
|
||||
|
||||
![]()
Πλέον φιλοξενώ 2 fancy χρυσόψαρα και σκεφτωμαι για τα λιτρα να βαλω αλλα 2 η ενα comet ακομα .
Εκτος απ τις βαλισνεριες εχω βαλει και 2 ανουμπιες με λιγο κερατοφυλλο . [IMG] ![]() photo hosting[/IMG] |
|
||||
|
||||
![]()
να τα χαιρεσαι!
τι διαστασεις εχει το ενυδρειο? εγω θα σου ελεγα να μεινεις με αυτα για την ωρα , μεχρι να ωριμασει η βιολογια σου.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι δεν έχω λόγο να κάνω βιαστικές κινήσεις , οι διαστασεις ειναι 101 x 50 x 41 εκ.
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιες οι διαστασεις..
μην φορτωσεις ακομα το ενυδρειο.. παντως σε παιρνει λογω διαστασεων... το φιλτρο δεν ξερω κατα ποσο θα τα "σηκωσει" |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα σου πρότεινα να βάλεις αρκότερα μόνο fancy
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
360 Λιτρα Χρυσοψαραδικο | tsala | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 232 | 12-05-18 23:27 |
Αλλαγη σε χρυσοψαραδικο και γω... | vaspiou | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 12 | 18-01-15 21:08 |
Το Χρυσοψαραδικο μου... | kalafan | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 13 | 13-07-14 17:41 |
Καινουργιος με χρυσοψαραδικο | Savou | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 13 | 05-11-10 12:10 |
Σύντομα προς κατεδάφιση... | N4505 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 08-01-09 01:00 |