|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το ειχα σκεφτεί να βάλω αλλιώς το ξύλο ,είναι ωραία ιδέα πάντως θα το προσπαθήσω γιατί ειναι και οριακό το μέγεθος του για το ενυδριο να δω πως θα είναι .
Το φιλτρο είναι στρωμένο αλλά και πάλι τα ψαράκια θα μπαίνουν ενα κάθε 5-10 μέρες θα επανέλθω με νεες φωτογραφίες ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αναμενουμε και φωτος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα και πάλι ...
Το ξυλο δεν το γύρισα προς τα πανω αλλα προς τα πισω ωστε οι διακλαδωσεις του ηρθαν μπρωστα και δειχνη πολη ωραια αφαίρεσα και αρκετές πέτρες ωστε να μην ειναι μπουκωμενο . Εβαλα την αεραντλια ,φυτεψα και 2 valisneries ( θα έπαιρνα και ανουμπια αλλα μου φάνηκε πολύ ακριβή στα 11,5 ευρώ στο πετσιτι ),( πηρα και λίπασμα σε ταμπλέτες της jbl ελεγε 1/25λτ και φύτεψα 7 ταμπλέτες ) και αφου μου αρεσε το αποτέλεσμα αποφασισα να φιλοξενήσω το πρωτο ψαρακι ... [IMG] ![]() image hosting site over 5mb[/IMG] |
|
||||
|
||||
![]()
Τις 7 (!) ταμπλετες για ποια φυτα τις φυτεψες?
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ξεθαψετες.. δεν εχεις φυτα για ταμπλετες..
και προφανως 1 / 25 λιτρα ειναι για πυκνοφυτεμενο ενυδρειο, εσυ εχεις 2 ριζες πανευκολης βαλισνεριας... ρωτα πριν κανεις αγορα, ειναι κριμα να πετας λεφτα χωρις λογο. γενικα ταμπλετες για ενυδρειο με χρυσοψαρα χρειαζεσαι ΜΟΝΟ εαν εχεις καποιον εχινοδωρο (και οχι 7) . |
|
||||
|
||||
![]()
OK πατάτα εκανα ,
δεν πειράζει κάλο ίσως κάνουν κακό δεν νομίζω να κάνουν , δεν βλεπω τον λογο να αναστατώσω τον βυθό ψάχνοντας να τις βγάλω και να αγχωσω παραπανω το ειδη στρεσαρισμένο πρώτο ψαράκι που έβαλα. Το τρέχω με κλειστό το θερμαντικό και είμαι στους 22 βαθμούς θερμοκρασια |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
360 Λιτρα Χρυσοψαραδικο | tsala | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 232 | 12-05-18 23:27 |
Αλλαγη σε χρυσοψαραδικο και γω... | vaspiou | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 12 | 18-01-15 21:08 |
Το Χρυσοψαραδικο μου... | kalafan | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 13 | 13-07-14 17:41 |
Καινουργιος με χρυσοψαραδικο | Savou | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 13 | 05-11-10 12:10 |
Σύντομα προς κατεδάφιση... | N4505 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 19 | 08-01-09 01:00 |