|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα βρε μη βαρας
![]() δεν το θεωρω απαραιτητο και για αυτο βαζω λιγοτερο απο την αναγραφομενη δοσολογια.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
+φωνω απολυτα με τον Κλεοβουλο !
κι εγω δεν εβαζα, το αφηνα αεριζομενο το νερο 24 ωρες.. αλλα το ξανααρχισα, οκ με το χλωριο.. αντε ασε και την βλεννα. Η χλωραμινη και τα βαρεα? γι αυτο παντα prime ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δεν βαζω τιποτα στο νερακι παντως εδω και χρονια
![]() Μονο προετοιμασια του κανω 1-2 μερες με αεραντλια. Το καλοκαιρι μονο που δεν το αφηνω πολυ στο βαρελι γιατι ζεσταινεται περισσοτερο απο του ενδυρειου, το βαζω πιο γρηγορα και προσθετω και λιγο Prime (μιση δοση) πριν την αλλαγη.
|
||||
|
||||
![]()
Εσείς που δεν βάζετε τίποτα εξηγήστε μας όμως πως είστε σίγουροι ότι το νερό της βρύσης σας δεν περιέχει βαρέα μέταλλα και χλωραμίνες εκτός από χλώριο?
Ή θεωρείται ότι είναι ακίνδυνα? |
|
||||
|
||||
![]()
Οσο σιγουροι ειμαστε οτι δεν εχει και τιποτα αλλο που δεν πιανει το αντιχλωριο
![]() Αθηνα εχουμε πολυ καλο νερο, γενικοτερα. Απο τα καλυτερα υδρευσης του κοσμου ![]() Μονο με Ωσμωση 100% ειναι κανεις σιγουρος. (κι αυτο παιζεται και παλι, αναλογα τη συντηρηση της ΑΩ κλπ)
|
||||
|
||||
![]()
να συμπηρωσω μονο , πως χλωραμινη και βαρεα , ισως δεν επηρεαζουν ψαρια ή τα επηρεαζουν και εμφανησιακα δεν βλεπουμε κατι.. ισως φανει αργοτερα, που παλι δεν θα ξερουμε εαν θα ειναι αυτη η αιτια.
επηρεαζουν ομως τα ασπονδυλα, γι αυτο ιδιαιτερη προσοχη κυριως σε γαριδες.. ειναι ευαισθητες στην χλωραμινη.. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα έχω κόψει και εγώ τα υγρά και γενικά τα πρόσθετα, εκτός από λίγα λιπάσματα στο φυτεμένο.
Για το φυτεμένο προετοιμασία νερου με άνθρακα, ζεόλιθο και τύρφη για 24 ώρες , και στα 2 κρύου νερού βάζω νερό από φίλτρο άνθρακα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για 1η αλλαγή νερού | dll53 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 28-10-13 20:40 |
Μετρήσεις Νερού & 1 Ερώτηση | TheMiltos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 15-06-13 16:16 |
Ερώτηση περί νερού Α/Ο | Dimitris_Batman | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 22-02-11 18:40 |
Ερώτηση για βελτιωτικό νερού | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 29-08-10 09:57 |
Ερώτηση για αλλαγή νερού | Alonso | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 01-05-08 22:30 |