|
|
||||
|
||||
![]()
κανα δυο ακομη γιατι θα παει σε σπιτι σημερα.προσεξτε το τελειωμα της ουρας.
θα γινει πανεμορφο ψαρι μολις μεγαλωσει λιγο ακομα ![]() μολις φυγει,σειρα για χαρισμα εχει ενας λευκος με πρασινα πτερυγια ![]() ------------------------- αλλος ενας στο ενυδρειο ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 11-09-14 στις 17:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι....και μετά λες εμένα καλλιτέχνη
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω
![]() ρεσυ αυτο δεν ειναι θεμα δικιας μου "καλλιτεχνειας",μονα τους γινονται ετσι ![]() εγω το μονο που εκανα ητανε να τα βαλω σε ενα δοχειο με φυτα και να τα ταιζω.αν και στη λιμνη δεν ταιζα και πολυ,βρισκανε και τρωγανε. παντως ειναι ωραια φαση η λιμνη πραγματι.μακαρι να μπορουσα να την εχω σε εσωτερικο χωρο και ναχω ψαρια μεσα ολο το χρονο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τέτοιο αποτέλεσμα μόνο του δεν γίνετε :P Αυτή τη μπανιέρα που μπορώ να την βρω και πόσο περίπου έχει
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι 260 λιτρα της gardena.
![]() την ειχα παρει απο συμφορουμιτη εδω σε αγγελια.περσι την ειχα βαλει κιεγω αγγελια για πουλημα και δεν την πηρε κανεις και ετσι την ξαναχρησιμοποιησα. εισαι και μακρια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ektoras δες εδώ
http://www.toolhouse.gr/index.php?pa...hk=1&Itemid=67 http://www.toolplanet.gr/prod/419/16...%CE%A5%20140LT
|
||||
|
||||
![]()
και σε ζαρντινιερα μπορεις να το κανεις.
λιγη δουλιτσα θελει,κυριως για τα γυρω γυρω.διακοσμηση,φιλτρανση κλπ. τα υπολοιπα ειναι απλα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος..Ευχαριστώ
![]() Γιώργο η αζόλα είναι το κάτι άλλο..!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχολιμνη imbellis | kgf12345 | Bettas | 109 | 17-11-13 00:31 |
μονομαχος...:( SOS!!! | abou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 07-05-10 21:32 |