|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω
![]() τακη εχω αρχισει και το σκεφτομαι ειναι η αληθεια. τα ψαρια σιγουρα θα βγουνε και θα δοθουνε,δυστυχως δεν θα μπορω να τα κρατησω τοσα πολλα. ισως κρατησω το αρσενικο που γεννησε,αλλα κιαυτο χλωμο.το πιθανοτερο ειναι πως θα τα δωσω ολα. τη λιμνη δεν θα την ξεστησω,τα φυτα θα μεινουνε οπως ειναι.θα κανω ενα ψιλοκαθαρισμα και θα τα αφησω για του χρονου.και οτι επιζησει.αν χαλασει καποιο θα το αντικατστησω του χρονου. τα βουρλα εχουνε γινει θηρια.του χρονου μαλον θα βαλω και καλαμιες ![]() θελω να παρω λιγο καλιο να ριξω μονο τωρα στο τελος του μηνα γιατι η αλγη τα ταλαιπωρει τα φυτα αλλα δεν θελω να την βγαλω. μιλαμε για πολυ αλγη.αλλα το νερο κρυσταλλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
το εχω σκεφτει να τη σκεπασω,αλλα μαλον θα χρειαστει αρκετα μεγαλη κατασκευη.εχουνε ψηλωσει πολυ τα φυτα.
ισως αν τα κλαδευα να ειναι πιο ευκολο βεβαια.δεν ξερω ακομα θα δω.ακομα εχουμε ζεστες οποτε εχουμε καιρο. και ετσι να τα αφησω ομως δεν πιστευω πως θα εχουνε προβλημα.οτι ζησει θα δωσει ξανα την ανοιξη. αν τη σκεπασω ομως την ανοιξη θα εχει γινει δασος σιγουρα ![]() υ.γ το ψαρι παραπανω εχω την εντυπωση πως ειναι και πλακατ αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα. παντως ειναι πανεμορφο,και τωρα που κοιταζα στη λιμνη ειδα και αλλο ενα στα ιδια χρωματα μικροτερο. εχουνε σκιστει στις γεννες εκει μεσα ![]() να δω που θα τα δωσω τοσα ψαρια.... |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο το ψαρακι αλλα πλακατ δεν ειναι σου εστειλ πμ
|
|
||||
|
||||
![]()