|
|
||||
|
||||
![]()
ε οπου να'ναι θα παρω κ 2 ανακλαστηρες μπας κ κανουμε καμια διαφορα!!απο λιπασμα πεταχτηκα τωρα κ πηρα ταμπλετες για αρχη!!της JBL πηρα κ εβαλα μερικες!!ελπιζω τουλαχιστον να πρασινησουν οπως πριν!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ¶μα δεν έχεις φως ,τα φυτα δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν τα λιπάσματα και θα το κάνουν οι άλγες. Καμία φωτό έχεις; ¶λγες έχει καθόλου το ενυδρειο τώρα; Τι μήκος έχει το ενυδρειο;
|
||||
|
||||
![]()
τι να πω...ελπιζω να μην γινουν ετσι τα πραγματα!!
1.2 μ ειναι... με τους ανακλαστηρες δ θα εχω αποτελεσμα....??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με τους ανακλαστηρες λίγα πράγματα ,δεν ξερω αν σε παίρνει οικονομικά Αλλα κοιτά αυτό http://www.petsupermarket.gr/3147/πρ...st-2x-54w.html Θα πας αμέσως στα 0.56 ανα λίτρο
|
||||
|
||||
![]()
με τπτ.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() χαχαχαχ.....θα δω τι θα κανω.... παντως το θεμνα ειναι οτι δ εχουν πεθανει τα φυτα ετσι??φωτο δ μπορω να ανεβασω για εναν ανεξηγητο λογο....αλλα αν ψαξεις το προφιλ μου θα δεις φωτο απο αλλο θεμα που εχω ανεβασει!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Τι θερμοκρασία έχεις;
Τώρα το καλοκαίρι έχει ζέστη. ¶μα η θερμοκρασία είναι πάνω από 28 τα φυτά δεν αναπτύσονται. |
|
||||
|
||||
![]()
30 χαλαρα πιανει.....αλλα αλο αναπτυξη...αλλο αυτο το...κατσιασμα που εχουν....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με τα φυτα.. | Liz@ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 10-12-13 19:03 |
Προβλημα με φυτα! | Αιμιλία | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 16-03-13 20:44 |
Προβλημα με φυτα... | nOmOreAbuse | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 24-09-10 09:00 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | tzortzisj | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-07-10 02:17 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΥΤΑ | Sir George | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 40 | 19-06-10 09:13 |