|
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα....θα τη παρω κ αυτη!!!
οσον αφορα το λιπασμα??ποτε να ξεκινησω??μπορω κ τωρα?? ------------------------- ειναι κριμα να τα βλεπω ετσι τα φυτα...... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη artsi28 : 04-09-14 στις 13:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το πρόβλημα σου κατα τη γνώμη μου ειναι τα 78 watt σε 330 λιτρα,απο το λίπασμα επωφελούνται και οι άλγες να έχεις υπόψιν σου.εγω θα άλλαζα την μοονλαιτ άμεσα και θα αναβαθμιζα τα φώτα,τα οποία ειναι το 70% σε ενα φυτεμένο ,μετά έρχονται co2 και λιπάσματα.
|
||||
|
||||
![]()
ειναι λιγα τα w??
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι έχεις 0,23 ανα λίτρο και αν έχει και πολυ ύψος το ενυδρειο ακόμα χειρότερα.
|
||||
|
||||
![]()
ποσα πρεπει να εχω δηλαδη??
64 εκ εξωτερικα ειναι..... |
|
||||
|
||||
![]()
Ανάλογα τι θέλεις να κανεις;αν πας για εύκολα φυτα ,μέτρια ,δύσκολα , πάντως με 0.2 watt σε 64cm ύψος μην περιμένεις πολλα.
(Το ύψος μην σε μπερδεύει ,στο αναφέρω γιατι σε ενυδρειο 125 λιτρα με ύψος 50 και 1 watt ανα λίτρο είδα τη μισή ανάπτυξη απο 125 με ύψος 35 και 0.5 watt) Για μένα ιδανικά θα ηταν 0.6 τουλάχιστον για μέτρια και εύκολα φυτα.
|
||||
|
||||
![]()
ε οπου να'ναι θα παρω κ 2 ανακλαστηρες μπας κ κανουμε καμια διαφορα!!απο λιπασμα πεταχτηκα τωρα κ πηρα ταμπλετες για αρχη!!της JBL πηρα κ εβαλα μερικες!!ελπιζω τουλαχιστον να πρασινησουν οπως πριν!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με τα φυτα.. | Liz@ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 10-12-13 19:03 |
Προβλημα με φυτα! | Αιμιλία | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 16-03-13 20:44 |
Προβλημα με φυτα... | nOmOreAbuse | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 24-09-10 09:00 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | tzortzisj | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-07-10 02:17 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΥΤΑ | Sir George | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 40 | 19-06-10 09:13 |