|
|
||||
|
||||
![]()
Στέλιο πάρε μια Α/Ο και το << βρόμικο>> νερό που πάει για πέταμα, βάλτο στο αφρικάνικο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δηλαδή αν είχε θαλασσινό... θα ήταν ακόμα καλύτερα; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη εχω και εγω τηςιδιες αποριες οταν θα ερθει α/ο θα κανω μετρησεις και θα λυσω αποριες..Οταν ειχα θαλασσινο εβαζα το καλο νερο απο α/ο μαζι με αλατι
|
|
||||
|
||||
![]()
Όταν έρθει με το καλό... ΜΗΝ χρησιμοποιήσεις το "βρώμικο" σε ενυδρείο... απλά.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως εδω και λιγους μηνες βαζω το βρωμικο νερο στο αφρικανικο..
Νικο για πιο λογο το λες αυτο? Φυσικα το νερο ειναι ποσιμο, χωρις νιτρικα κλπ. οι σκληροτητες που μετραω στο βρωμικο , ειναι gh 17 , kh 15 Αναπληρωση εννοειται κανω με καθαρο νερο απο Α/Ο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Κάποια στιγμή ανοίχτηκε ένα θέμα (στο Greek Discus) και μπήκε μια τέτοια ερώτηση στην Water Waves... όπου δόθηκε λεπτομερής απάντηση. Ελπίζω ο Γιώργος Κ (που γνωρίζει καλύτερα και τον τρόπο)... να βάλει την απάντηση τους για να την διαβάσεις. 3. ΔΕΝ κατάλαβα... τι εννοείς με το... "Φυσικα το νερο ειναι ποσιμο, χωρις νιτρικα κλπ."... εξήγησε για ποίο νερό μιλάς; |
|
||||
|
||||
![]()
Eννοει οτι αν το νερο της βρυσης ειχε νιτρικα (οπως το δικο μου πχ) και εβαζε το βρωμικο της ΑΟ στο αφρικανικο, τα νιτρικα ποσοστιαια θαταν πολυ περισσοτερα. Αν ειχε η βρυση 40 (εμενα τοσο ειχε) θαχει 60 γτ θαχει αφαιρεθει ποσοτητα νερο απτην ημιπερατη μεμβρανη.
Απο την αλλη, αν και δεν το κανω, καθοτι ηδη εχω πολυ σκληρο νερο, θα με ενδιεφερε να δω γτ δεν κανει, καθοτι χλωριο μενει στα προφιλτρα, οπως και βαρεα μεταλλα, αμμωνια, νιτρικα δεν υπαρχουν στην περιπτωση των περισσοτερων εδω, οποτε τη βλαβερο που ΔΕΝ υπαρχει ηδη στο νερο, περναει στο βρωμικο της αο και δεν κανει να το βαλουμε?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Η απαντηση της ro-man.gr (ποστ #41) και της waterwaves (ποστ #69) αφορουν την προσμιξη "καθαρου" νερου και "ακαθαρτου" και τις αναλογιες τους ... δεν εχουν απαντησει ομως στην αρχικη ερωτηση απο οσο μπορω να δω για το αν πρεπει η δε πρεπει να χρησιμοποιουμε το "ακαθαρτο" αποκλειστικά για ενα αλλο ενυδρειο πχ αφρικανικο κοκ ** Παραθετω τις απαντησεις των παραπανω εταιριων καθως το παραπανω λινκ δε λειτουργει για μη μελη του greekdiscus! Παράθεση:
Παράθεση:
Gab at Facebook: https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/ https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/ Knowledge is having the right answer Intelligence is asking the right question Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 03-09-14 στις 17:28 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τυρφη | sonic | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 18-02-11 09:54 |
τυρφη | manos_samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 27-11-10 16:27 |
Τυρφη Ναι η Οχι | haf_k | Ζωοτόκα | 5 | 26-06-10 19:51 |
Τυρφη | alkis13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 16-08-09 21:39 |
Τυρφη | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 16-03-09 20:15 |