|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το μικρο εδω και μερες τρωει μονο του , το εβαλα απο χτες μονο του σε ξεχωριστο κλουβι και οντος την τροφη την εχει αδιασει , αυτο που ειδα ειναι οτι η σταθμη στην ποτιστρα δεν εχει κατεβει.
Υπαρχει περίπτωση να μην πίνει νερο?
|
||||
|
||||
![]()
Πινει μην ανησυχεις.
|
||||
|
||||
![]()
διαχωρισμος φυλου τι να ειναι μπορω να κανω η ειναι νωρις ??
παντως το μεσαιο δαχτυλο ειναι πιο μακριο , λεει κατι αυτο στο μηπως ειναι αρσενικο ??
|
||||
|
||||
![]()
EΠΑΝΕΡΧΟΜΕ στο θεμα μετα απο σχεδον 1 χρονο που καταφερα και εβγαλα 1 πουλακι το οποιο σημερα ειναι μια χαρα , ειναι και θυληκο.
εχω ομως ενα θεμα , παλι με το ιδιο ζευγαρι εχει σχεση ... περσι εκανε 4 αυγα και εβγαζα μονο ενα , αλλα ηταν κατακαλοκαιρο .... με ζεστη.. Φετος λοιπον απο 3/5 εκανε 4 αυγα τα οποια τα αντικατεστησα με ψευτικα και τα εβαλα στο τελος της γεννας ολα μαζι , ολα πηγαν καλα και ταυτοχρονα 20/5 βγηκαν 4 μικρα πουλακια... οποτε φετος ειχαμε 100% επυτιχια.. Ολα μια χαρα , τα ταιζε και ηταν ολα υπεροχα ... μεχρι χτες που βρηκα ενα νεκρο και σημερα αλλα δυο , εχει μεινει τωρα μονο ενα ![]() Το κλουβι ηταν σε εξωτερικο χωρο , τι μπορει να φταιει ?? Γιατι φετος με οποια μικρη εμπειρια απεκτησα απο περσυ δεν εκανα κατι λαθος , καλα πηγαν ολα και βγηκαν 4 ομορφα πουλακια ... Γιατι δεν αντεξαν ?? το βραδυ η θερμοκρασια πεφτει καπως , μπορει να παιζει ρολο ο καιρος να παγωσαν ?? Γιατι δεν μπορουσα να αλλαξω θεση στο κλουβι κατα την διαρκεια της γεννας γιατι μπορει να τα παρατουσε τελειως η καναρα !
|
||||
|
||||
![]()
Tα πουλια ηταν ταισμενα? Η μανα το βραδυ τα σκεπαζε? Μηπως εχεις ψειρες?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ψειρες δεν ειδα τιποτα, καθαρα ειναι ολα ! το βραδυ κανονικα καθετε η καναρα στην φωλια πανω τους !! εμενα ο νους μου παει στον καιρο , γιατι το βραδυ βαζει λιγο ψυχρα .. μηπως ειναι ζεστα το βραδυ και καπια στιγμη που σηκνωνετε το πρωι , αυτη η διαφορα θερμοκρασιας να τα πειραξε ? περσυ που καταφερα και μεγαλωσα ενα που εβγαλε ηταν Αυγουστος μηνας , ειχε ζεστη ..! θα την εβαζα σε κλειστο χωρο , αλλα μου ειπαν εφοσον αρχισε η γεννα μην αλαξει θεση γιατι θα τα παρατησει ολα , μπορει ουτε καν να κατσει να κλοσησει τα αυγα !!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
σας βαζω και φωτο απο τα πουλακια , να τα δειτε να μου πειτε τη γνωμη σας ..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η τροφη εβγαλε σκουλικια | redman88 | Διατροφή | 6 | 14-07-11 01:46 |
Τι να κανω? | Billy T | Bettas | 25 | 04-01-11 13:38 |
τι να κανω???? SOS | aggelos300 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-04-08 15:44 |