|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Tα πουλια ηταν ταισμενα? Η μανα το βραδυ τα σκεπαζε? Μηπως εχεις ψειρες?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ψειρες δεν ειδα τιποτα, καθαρα ειναι ολα ! το βραδυ κανονικα καθετε η καναρα στην φωλια πανω τους !! εμενα ο νους μου παει στον καιρο , γιατι το βραδυ βαζει λιγο ψυχρα .. μηπως ειναι ζεστα το βραδυ και καπια στιγμη που σηκνωνετε το πρωι , αυτη η διαφορα θερμοκρασιας να τα πειραξε ? περσυ που καταφερα και μεγαλωσα ενα που εβγαλε ηταν Αυγουστος μηνας , ειχε ζεστη ..! θα την εβαζα σε κλειστο χωρο , αλλα μου ειπαν εφοσον αρχισε η γεννα μην αλαξει θεση γιατι θα τα παρατησει ολα , μπορει ουτε καν να κατσει να κλοσησει τα αυγα !!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
σας βαζω και φωτο απο τα πουλακια , να τα δειτε να μου πειτε τη γνωμη σας ..
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τα βλέπω για ταϊσμένα!
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορει λογω του κρυου να τα παρατησε ? τι να πω ... μερικες φορες παντως την εβλεπα να τα ταιζει.....
|
||||
|
||||
![]()
Πολλα μπορει να εγιναν και να τα παρατησε. Εαν και περσι σου ειχε παρατησει πουλια ισως απλα να μην ειναι καλη μανα η θηλυκια σου και να παιδευεσαι.
|
||||
|
||||
![]()
Περσυ εκανε 2 γεννες απο 4 αυγα και στις δυο εβγαλε ενα πουλακι , τα αλλα ηταν ασπορα..
στην πρωτη το εχασα.. στην δευτερη το πηγε μια χαρα και το μεγαλωσε υπεροχα , αλλα ηταν καλοκαιρι με ζεστη...... ( τω εχω μια χαρα, θυληκο ειναι αλλα μιας και ειναι νεο δεν το ζευγαρωσα , του χρονου ... ) παντως κατι μεσα μου μου λεει οτι κατι επεξε με τον καιρο , γιατι τη ζευγαρωστρα την ειχα βγαλει σε εξωτερικο χωρο λιγο μετα Πασχα που ο καιρο ειχε ζεστανει καπως ...... και τωρα πριν μερες μας τα χαλασε και επεσε η θερμοκρασια ..... και φυσικα δε μπορουσα να αλαξω θεση στο κλουβι .. Τωρα μου εχει μεινει ενα πουλακι .... με τα υπαρχον δεδομενα ...... χλωμο το βλεπω και αυτο... αν το χασω θα βαλω το κλουβι σε αλλη θεση σε πιο πολυ ζεστο και κλειστο χωρο .... , και θα περιμενω την δευτερη γεννα....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η τροφη εβγαλε σκουλικια | redman88 | Διατροφή | 6 | 14-07-11 01:46 |
Τι να κανω? | Billy T | Bettas | 25 | 04-01-11 13:38 |
τι να κανω???? SOS | aggelos300 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-04-08 15:44 |