|
|
||||
|
||||
![]()
καλα ουτε φιλτρο θα εβλεπα κατω απο καμια λιμνη για να καθαριζει το νερο!!το θεμα ειναι οτι εγω ρωτησα κ μου ειπαν δ υπαρχει προβλημα!!
οσο για τον ανθρακα ευχαριστω πολυ...θα παω αυριο να παρω... μαζι με το βιολογικο μπαινει ετσι?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης τον χρησιμοποιούμε σε περίπτωση που έχουμε κάνει κάποια θεραπεία και πρέπει/θέλουμε μετά το πέρας της... να αφαιρέσουμε το φάρμακο. Συνήθως τοποθετείται σαν πρότελευταίο στάδιο (ΠΡΙΝ το συνθετικό (ενυδρειακό) βαμβάκι) της ροής του νερού στο φίλτρο.... σε ειδική "κάλτσα" και αφού πρώτα το έχουμε ξεπλύνει (ελαφρά) για να φύγει η σκόνη του.- |
|
||||
|
||||
![]()
ποσες μερες πρπει να αφησω τον ανθρακα?
------------------------- α επισης δ παιζει ρολο το μπολιασμα?? θελει ουτως η αλλος ανθρακα?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη artsi28 : 18-08-14 στις 19:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Με ρωτάς κάτι που έχω... ήδη απαντήσει ή ΔΕΝ γράφω απλά;
Το μερικές μέρες... ανάλογα με τον όγκο του ενυδρείου και την ποσότητα του άνθρακα, μπορεί να σημαίνει από 2-3 μέρες μέχρι μια εβδομάδα το πολύ... ότι είναι αρκετό. Έχεις κατανοήσει τι είναι το χημικό και τι το βιολογικό φιλτράρισμα; Τι σχέση μπορεί να έχει το μπόλιασμα... με τον άνθρακα; Διάβασε όμως και λίγο (αντί να ανοίγεις νέα θέματα)... γραμμένα είναι είπαμε.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησμερα σε ολους...
εκανα τις μετρησεις μου κ αυτα ειναι τα αποτελεσματα.... NO3 mg/l 10 NO 2 mg/l 0 GH >7 d KH 20 PH 8,4 CI2 mg/l 0 heeeeeelp............ ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- επισης τι μπορει να φταιει που τα φυτα εχουν χασει την πρασινιλα τους??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη artsi28 : 20-08-14 στις 12:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στο μικρο ενυδρειο, και στη βρυση τι μετρησεις εχεις?
Αμμωνιας τεστ δεν εχεις? Υποθετω τοτε οτι με stripes εκανες τεστ. Ποια εχεις? Για τα φυτα δες εδω http://www.aquatek.gr/plantdiseasegr.html
|
||||
|
||||
![]()
ναι με strips εκανα κ δ εχω αμμωνιας...
λοιπον στο μικρο εχω... NO3 mg/l 100 NO 2 mg/l 0 GH >14 d KH 6d PH 7,2 CI2 mg/l 0 στη βρυση μια απο τα ιδια γιατι χθες εβαλα κ στο μικρο απο τη βρυση λογω αλλαγης .... υ.γ: εχω δυο ριζες να μουλιαζουνε ενα βαρελι με νερο βρυσης παλι!!!μηπως να τα βαλω κ αυτα μεσα κ ας επιπλεουν ακομα??θα αλλαξει κατι στο νερο μου?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|