|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι εργασίες για το καπάκι προχώρησαν
μπήκαν οι υποδοχές για να μπαίνουν τα ανεμιστηράκια εφαρμοστα και οχι με βίδες ![]() δοκιμή οτι ταιριάζουν καλά ![]() το τελάρο για το καπάκι ![]() ![]() και έτοιμο ![]() ![]() Εδώ η παροχή που παίρνουν ρεύμα τα ανεμιστηράκια ![]() Και επιτέλους έτοιμο αφου έγιναν τελευταίες μετατροπές , κρίφτηκαν και οι κλέμες για τι δεν μου άρεσε να φαίνονται ![]() ![]() Καπάκι Τέλος
|
||||
|
||||
![]()
Αριστη κατασκευη!!!
Teach us master ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλλιτεχνης λεμε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά.
Τελικά το καπάκι για τα ανεμιστηράκια κόβει ροή αέρα και το έβγαλα, τώρα με τις μεγάλες ζέστες θα το έχω μόνιμα ανοιχτό, σε περίπτωση βροχής μπορώ να το βάζω ή αν μειωθούν οι ζέστες. Τα ανεμιστηράκια πάντως σκίζουν. Στις 3 το μεσημέρι που τελείωσα και το έβαλα σε λειτουργία , το ενυδρείο είχε θερμοκρασία 29 με θερμοκρασία περιβάλλοντος 36, σε 20 λεπτά είχε πέσει στους 28,7. Θα το τσεκάρω αύριο το μεσημέρι να δω τι θερμοκρασία θα έχει, και αύριο είπανε πως θα χτυπήσει και 37 ------------------------- Τα ανεμιστηράκια και το καπάκι δείχνει να λειτουργούν μια χαρα. 8:30 το πρωί με εξωτερική θερμοκρασία 32+ το ενυδρείο είχε 25 ακριβως. Το μεσημέρι που θα χτυπήσει 36αρι+ θα δω πόσο καλά ανταποκρίνεται
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 13-08-14 στις 08:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως με δυο 120 μεσα στο σπιτι σε ενυδρειο 120 ειμαι γυρωστους 26 βαθμους το μονο κακο ειναι η εξατμιση του νερου γυρω στα 30 λιτρα την εμβομαδα
|
|
||||
|
||||
![]()
Η ώρα είναι 3:20 με εξωτερική θερμοκρασία 36,8
![]() κάποιες αχτίνες του ήλιου πέφτουν πάνω στο ενυδρείο ![]() τα ανεμιστηράκια δουλεύουν στο φουλ χωρίς καπάκια ![]() έβγαλα στον αισθητήτα του STC-1000 από το διπλανό ενυδρείο και τον έβαλα σε αυτό ![]() Οταν μπει ο STC-1000 και το φίλτρο νερού θα ασχολούμαι μόνο με το τάισμα και να χαζεύω τα ψάρια ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο χωρίς καπάκι (Αναπήδηση χρυσόψαρου) | ΧΑΡΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 11-07-14 00:19 |
Ενυδρείο Carrefour, νέο καπάκι | atsoum | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 06-02-12 16:19 |
Ενυδρείο , κοντρες, καπάκι.... | drbig | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 15-01-10 16:30 |
Ενυδρείο απο plexiglass. | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 08-09-06 14:46 |
νέο ξύλινο καπάκι για το ενυδρείο | CENTAUR | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 17-01-06 21:06 |