|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
'Αμα ο άνθρωπος ΔΕΝ πάει διακοπές... θεούς φτιάχνει!!!!!
![]() ΜάστρορΗς πρώτος... λέμεεεεεεε.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια Τακη!
Αψογα ολα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Ευχαριστώ Γιάννη, μου έβαλες φωτιές, βρήκα κάτι πλακέτες led από το τροπικό, έχω ακόμα ρετάλια πλεξι , και έτσι φτιάχνω και ένα φωτιστικό, γιατι να πάω να αγοράζω προβολάκια αφού έχω τα υλικά ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 19-08-14 στις 23:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αντε μην καθεσαι! να βλεπω κατασκευες!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γειάς τα χέρια σου αδελφέ !!!!
Σε βρίσκω ελλιπή σε εργαλεία. Πάρε ένα εργαλείο τύπου dremel με τα κολοκύθια του. Θα σου λύσει τα χέρια σε χιλιάδες δουλειές. Επίσης και ένα φτηνό σεγάκι για να μην παιδεύεσαι με πριόνια κτλ. Πάρε για το δισκοπρίονο ένα δίσκο σαν αυτό http://www.ebay.com/itm/BLACK-DECKER...item4aa8139b6a Και πριν κόψεις, ψέκαζε τον με λίγο αντισκουριακό WB 40. Δίνει πολύ καλό φινίρισμα στο κόψιμο του ακριλικού. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για τον δίσκο κάποιον παρόμοιο της Bosch έχω, δεν θυμάμαι ακριβώς τις λεπτομέρειες, αλλά νομίζω πως εκτός από τον ειδικό δίσκο για πλέξι , για τέτοιες δουλειές πολύ καλός θα είναι ένας δίσκος για αλουμίνια. Στο σημείο που είδες το πριονάκι δεν γινότανε με σέγα (λες να μην έχω σεγα ![]() ![]() ------------------------- Κατασκευές θες ε Πάρε τα σκαφάκια ![]() Κόλλησα και τα led ![]() και το απόγευμα αφου τελειώσω με το φίλτρο άνθρακα (ήρθε) μπορεί να έχω και φως στο ενυδρείο
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 27-03-17 στις 14:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πιο γρηγορος και απο την σκια σου!
ποτε προλαβες! ![]() ωραια! δειξε λεπτομεριες με το φιλτρο αν μπορεις.. σκεφτομαι να το κανω κι εγω.. το μικρο πηρες τελικα?? |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, πήρα το μεγάλο μια και καλή να τελειώνω, το απόγευμα πιστεύω να προλάβω να το βάλω και θα έχετε φωτό, πάω να πάρω κατι ρακορ και μουφες, λεω να βάλω και μια βρύση να παιρνω αποχλωριομένο νερό και για τα άλλα ενυδρεία , και τέρμα το prime , μόνο για έκτατες περιπτώσεις
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν θες κάτι οικονομικό τύπου dremel δες αυτό http://www.eshopsales.gr/index.php?o...f=bestprice.gr πολύ καλό για τα λεφτά του
Σταματης ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 27-03-17 στις 14:16 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ Σταμάτη ------------------------- Εκανα την συνδεσμολογία και κόλλησα το καπάκι ![]() και αναμμένο το 2ο ![]() έβαλα και νεύρο κατά μήκος του καπακιού γιατί θα προσθέσω βάρος ![]() και έβαλα τα φωτιστικά και τα άναψα ![]() Αύριο θα τα βιδώσω και θα μπουν στη θέση τους ------------------------- Βιδώθηκαν τα φωτιστικά στο καπάκι, έπεσε ενα σχετικό πλύσιμο με το λαστιχο να φύγουν τα γρέζια που έιχαν μείνει (το καπάκι εκτός απο τα ανεμιστηράκια μπορεί να βραχεί άνετα χωρίς κανένα πρόβλημα) ![]() Μπήκε και 2ο βύσμα για τα φώτα ![]() και το καπάκι με τα φώτα πλέον έτοιμο στη θέση του. Το απόγευμα θα προγραμματίσω το ψηφιακό χρονοδιακόπτη και από απόψε θα είναι και φωτιζόμενο. ![]() Το βράδυ θα σας έχω φωτό πως είναι φωτισμένο. Επ ευκαιρία. βρήκα τα ρακοράκια και το απόγευμα θα μπει και το φίλτρο άνθρακα στη θέση του
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 27-03-17 στις 14:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο χωρίς καπάκι (Αναπήδηση χρυσόψαρου) | ΧΑΡΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 11-07-14 00:19 |
Ενυδρείο Carrefour, νέο καπάκι | atsoum | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 06-02-12 16:19 |
Ενυδρείο , κοντρες, καπάκι.... | drbig | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 15-01-10 16:30 |
Ενυδρείο απο plexiglass. | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 08-09-06 14:46 |
νέο ξύλινο καπάκι για το ενυδρείο | CENTAUR | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 17-01-06 21:06 |