|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλή δουλειά!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ψαρομαστορεματα Τευχος Αυγουστοu
Αρθρογραφος Plexi Takis Gt ![]() Θα το βαψεις εξωτερικα με spray μαυρο; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οχι βρε, διαφανές αυτό να έχει φως το ενυδρείο
|
|||
|
|||
![]()
Δες πως θα τα πας με τις αλγες και το βαφεις μετα αν χρειαστει,εγω φοβαμαι οτι θα χρειαστεις και UV.
(ο STC πινει καφεδακι διπλα μου και ολο ρωταει για εσενα και το καινουριο του plexi-σπιτι :P) |
|
||||
|
||||
![]()
Να και πως είναι τα μικρά καπάκια και πως είναι έως τώρα όλο το καπάκι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Οπως βλέπετε τα μικρά καπάκια είναι και αεραγωγοί και το χειμώνα αν τα κλείσω ανάποδα κλείνει η δίοδος του αέρα
|
||||
|
||||
![]()
παει τελειωσε ..εισαι καλλιτεχνης!!Μ αυτη την κατασκευη θα παρεις πολυ κοσμο στο λαιμο σου
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι, άρχισα να κανιβαλίζω το παλιό ------------------------- Αρχισα τις απαραίτητες εργασίες για να βάλω τα ανεμιστηράκια Σημαδεψα που θα μπουν ![]() Εκοψα με το δίσκο ![]() Εκοψα όπου χρειαζόταν με σιδιρηπρίονο , ελαφρύ τρίψιμο, και έτοιμες οι τρύπες ![]() Τυχόν ατέλειες θα κρυφτούν από τα ανεμιστηράκια και με τα σιρίτια που θα μπουν, μπορεί να φαίνονται από κάτω, αλλά αν έρθετε να το δείτε να μη ζητήσετε να το γυρίσω ανάποδα για να δείτε τις ατέλειες ![]() ![]() Και εδώ πως περίπου θα είναι ![]() Αυριο το τελάρο και το καπάκι
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 11-08-14 στις 22:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα κανεις μια μαγκια?
Τα μικρα καπακια, μπορεις να τα γεμισεις με Ferrero Rocher, να μας κερνας οταν θα ερχομαστε? ![]() ------------------------- ![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 12-08-14 στις 00:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο χωρίς καπάκι (Αναπήδηση χρυσόψαρου) | ΧΑΡΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 11-07-14 00:19 |
Ενυδρείο Carrefour, νέο καπάκι | atsoum | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 06-02-12 16:19 |
Ενυδρείο , κοντρες, καπάκι.... | drbig | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 15-01-10 16:30 |
Ενυδρείο απο plexiglass. | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 08-09-06 14:46 |
νέο ξύλινο καπάκι για το ενυδρείο | CENTAUR | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 17-01-06 21:06 |