|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φυλάξου, τωρα θα κανω μια ερώτηση που ίσως ακουστεί βλακώδης. Αν έχω ανοιχτό φλάπ και τα ανεμιστήρια χτυπάνε όλα μέσα, ουσιαστικά ο κρυος αέρας που παράγουν δε χτυπά/αντανακλά στην επιφάνεια του νερου και εξέρχεται απο το ανοιχτό φλάπ οπότε δεν έχω το αποτέλεσμα που θέλω; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Δημήτρη καλησπέρα,με 4άρη ανεμιστήρα θα 'σαι οριακά γι' αυτό θα σου πρότεινα να πάρεις 6άρη.Χτες που παράγγειλα από τον παρακάτω σύνδεσμο ο 6άρης στοίχιζε 26¤ μαζί με τα έξοδα αποστολής.
http://www.ebay.com/itm/Cooling-Fan-...item2578e0f7d2 |
|
||||
|
||||
![]()
Μακαρι να σου δουλεψουν σωστα Πετρο. Το κακο με αυτα τα προϊοντα ειναι οτι αν χαλασει ενα, ειναι για πεταμα μετα. Θα εμπιστευομουν περισσοτερο τα ανεμιστηρακια υπολογιστη με εναν controller να τα ελεγχει σε σχεση με οτιδηποτε αλλο (περα απο chiller φυσικα), προσωπικα. Ολα εχουν να κανουν με το ποσο ζεστο ειναι το καθε σπιτι το καλοκαιρι, βεβαια.
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ηθελα να πω και εγω..αφου ειναι ετσι με την εξατμιση οπως λετε βαζω 4 στα 4 να φυσανε μεσα και ανοιγω το μπροστα καπακι!!!σωστα;;;που και να νην το ανοιξω εχει κατι κενα απο πισω αριστερα και δεξια που περνανε φιλτρα καλωδια και τα λοιπα...σωστα;;;και μετα για το συγκεκριμενο καλοκαιρι που δεν πιασανε και τρελες ζεστες μια φορα πηγε το ενυδρειο 28...αρα???το αφηνω ετσι;;;απο την αλλη του πετρου ομως αφηνει το καπακι οπως ειναι...δεν τρυπας τιποτα...και αν γινουν ολα αυτα που λεει στο υπομνημα για τη ψυξη,το καπακι δεν γερνει;;δηλαδη απο το βαρος δεν λιγιζει?εμενα ειναι κατι σαν πλεξιγκλας το καπακι.μπορει και πλαστικο
|
|
||||
|
||||
![]()
To καλοκαιρι δεν εχει αρχισει ακομα, για να εισαι σιγουρος που θα φτασει η θερμοκρασια. Τα δικα μου ανεμιστηρακια δουλευουν απο το Μαϊο καθε χρονο, εφοσον δεν τα βγαζω ποτε.
Τα ετοιμα ανεμιστηρακια, δεν ξερεις ποτε μπορει να σταματησουν να δουλευουν για οποιοδηποτε λογο. Του υπολογιστη, απλα αλλαζεις το ενα αν παθει κατι ή ξαναβλεπεις τη συνδεσμολογια. Επισης, τα ανεμιστηρακια υπολογιστη ειναι δοκιμασμενα πολλα χρονια απο χομπιστες, κατι που σιγουρα λεει πολλα. Η επιλογη του καθενος, ειναι φυσικα δικη του υποθεση. Μερικα ανεμιστηρακια υπολογιστη το καπακι σου, δεν εχουν και μεγαλο βαρος για να προκαλεσουν προβλημα. Πιστεψε με, τα εχω χρησιμοποιησει σε πολυ μικρα ενυδρεια με πολυ λεπτο καπακι.
|
|||
|
|||
![]()
Και σε μεγεθος??συμφωνουμε ολοι για 8mm???
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ειναι νομιζω. Μικροτερα, σιγουρα οχι.
|
|||
|
|||
![]()
εγω σε Anubias 1000 εχω 2 x 120αρια και ειναι μια χαρα...καθολου θορυβος και αποδοση φουλ...το μονο προβλημα ειναι οτι λογω μεγεθους και κακου υπολογισμου στο τρυπημα αναγκαστηκα να αφαιρεσω την πισω λαμπα γιατι εβρισκαν πανω της...
τα Αnubias εχουν ανοιγματα πισω κι ετσι δεν χρειαζεται να φυσαει προς τα εξω κανενας ανεμιστηρας... το καπακι δεν θα εχει προβλημα να κρεμασει γιατι παταει παντου περιμετρικα... με 8αρια παντως θα εχεις θορυβο... στο αλλο ενυδρειο που εχω βαλει 3 x 92αρια εχω αισθητα περισσοτερο θορυβο απο τα 120αρια... απλα μετρησε καλα να δεις αν σε παιρνει σχετικα με τη θεση της πισω λαμπας... |
|
|||
|
|||
![]()
και υπο καταλληλες συνθηκες ποσους βαθμους πεφτει ενα ενυδρειο 260 λιτρων με τη χρηση ανεμηστηρων??να μου πεις παιζει ρολο και ποση ωρα δουλευουν...καποιος δηλαδη που εχει στη μιση ωρα τα 250 λιτρα με 4 ανεμηστηρια πεφτουν χοντρικα 2 βαθμους???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΨΥΞΗ ΣE ΡΙΟ 180 | lionor | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 58 | 24-10-12 11:48 |
ψυξη | xploder | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 09-06-11 01:16 |
Ψυξη | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 30-08-10 00:21 |
ψυξη | VLASIS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 21-04-10 22:23 |
ψυξη | chris129 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 24-04-07 18:46 |