|
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη δουλευουν μια χαρα θες να πεις και χωρις φιλτρα τα ανεμηστηρια;δηλαδη μια χαρα θα δουλευουν,εννοω δεν υπαρχει προβλημα εαν δε βαλω;;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στο ένα ενυδρείο το έχω έτσι με αυτό, μόνο για τα δάχτυλα ![]() και στα άλλα με τέτοιο αυτό θέλει που και που καθάρισμα γιατί πιάνει σκόνη
|
|||
|
|||
![]()
Αυριο ερχονται τα ανεμηστηρια και αν βρω επιτοπου φιλτρα θα παρω αν οχι θα μεινουν ετσι...δεν νομιζω να ειναι επικηνδυνο...αλλα σιγουρα θα ηταν πιο ομορφο...αυτος παντως στο υπομνημα εχει βαλει κατι σαν σιτα και οχι φιλτρο....ωραιο και αυτο
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το φιλτρο ειναι και καλα για τη σκονη. Αλλα δεν υπαρχει προβλημα στο ενυδρειο. Η σκονη θα ηταν προβλημα σε κουτι κομπιουτερ στα ηλεκτρονικα εξαρτηματα (γιαυτο ειναι φτιαγμενα). Παράθεση:
Στο υπομνημα εχω βαλει σιτες αλουμινιου (aluminum fan filter) αλλα τις εχω βγαλει πια. Και τα ανεμιστηρια τα τοποθετω πλεον πανω απο το καπακι για να τρωνε λιγοτερη υγρασια και αλατα. Στο υπομνημα προσεχα πιο πολυ το look. Αλλα μ'αρεσει και χωρις φιλτρα και πανω απο το καπακι το ανεμιστηρια. Δουλευουν και πολυ καλυτερα/ανετα ετσι. Εχω καταληξει στα παραπανω απο τη χρηση τους μεσα στο χρονο.
|
|||
|
|||
![]()
Και οντως σαρεσουν απο πανω;;βγαλε μας μια φωτογραφια να δουμε.και το καναλι με το καλωδιο απο πανω;;
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Δεν χρειαζεται καναλι οταν ειναι εκτος τα ανεμιστηρια. Πεφτουν απο πισω τα καλωδια. Ουτε ανοξειδωτες βιδες. Βαζω 2 rubber screws for pc fan σε καθε ανεμιστηρι χιαστι. Πολυ πιο απλη και οικονομικη κατασκευη. Βγαινουν και με τη μια αν θελεις να τα καθαρισεις. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οποτε ουτε φιλτρα θελει απο πανω .Ευχαριστω.............................delta66:smt 023
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πω...το εχεις σπουδασει το θεμα....παλι καλα που δεν παραγγειλα ασπρα...ωραια τα μαυρα!!αυτα τα rubber... με λιγα λογια αντικαθιστουν τις βιδες και ειναι κοινα για ολα τα ανεμιστηρια;
|
|
||||
|
||||
![]()
Nαι ιδιες τρυπες για βιδες εχουν ολα.
Τι "ασπρα" εννοεις?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΨΥΞΗ ΣE ΡΙΟ 180 | lionor | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 58 | 24-10-12 11:48 |
ψυξη | xploder | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 09-06-11 01:16 |
Ψυξη | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 30-08-10 00:21 |
ψυξη | VLASIS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 21-04-10 22:23 |
ψυξη | chris129 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 24-04-07 18:46 |