|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τυχαινει,ισως ειναι και στο χαρακτηρα καθε ψαριου ,ισως και καθε ειδους..Αλλα μου εχει τυχει να προσαρμοστουν αμεσως,αλλα χρειαζονται χρονο.Προσπαθησε να μην τα πολυενοχλεις και να μην κανεις πραγματα που τα τρομαζουν τον πρωτο καιρο,αποτομες κινησεις μπροστα στο ενυδρειο,χτυπημα τα καπακια,αστα να συνηθισουν το νεο τους χωρο.Και μη ριχνεις τροφη συνεχεια για να τα δεις να βγαινουν..
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα
Λοιπόν από ότι κατάλαβα τα ψάρια μου είναι νυχτόβια, χθες 2 η ώρα το βράδυ βγήκαν για παιχνίδι τα ψαράκια και έτσι έβγαλα φωτογραφεία. Τελικά τα συγκεκριμένα ψάρια θέλουν πολύ μήκος, αλλιώς δεν συμπεριφέροντε σωστά μην σας πω ότι και 3 μετρά να ναι το ενυδρείο λίγο τους είναι. |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφα ψαρακια,σε πανεμορφο ενυδρειο.να τα χαιρεσαι
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφα ψάρια!!
Μόνο που δεν είναι "Mdoka" αλλά μάλλον Aulonocara maylandi http://www.seriouslyfish.com/species...andi-maylandi/ Τι φωτισμό έχεις? Ζουν σε βαθιά νερά και ίσως πρέπει να τον χαμηλώσεις λίγο, τουλάχιστον στην αρχή ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφα ψαρια και πολυ ομορφο ενυδρειο!!Φανταζομαι δεν μετανοιωσες που δεν εμπλεξες με φυτα και κολοκυθια
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ζωγραφιά !! και τα ψαράκια και το ενυδρείο !!!!!!!!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
έχω κλείσει το φως και έχω αφήσει 2 λάμπες ανοιχτές. σαν ψάρια ειναι μπασταρδα ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ? είδα φωτογραφίες και όντος αυτό είναι που λες. και δεν μου άρεσε και τόσο πολύ άλλα εφόσον τα πείρα δεν το αλλάζω. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια και καθαρα ψαρια ειναι.Περιμενε να ωριμασουν και θα γινουν καταπλυκτικα ψαρια
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν όντως είναι maylandi (το είδος υπάρχει στη λίμνη και δεν είναι υβρίδιο -πρέπει να μεγαλώσουν λίγο για να είμαστε 100% σίγουροι) θα γίνουν πανέμορφα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εγώ ξέρω ένας απλός πελάτης πάει σε γνωστά καταστήματα του είδους και παίρνει κατι πρέπει να είναι σίγουρος τι παίρνει αν και εκεί δεν ξέρει τότε να πάμε να αυτοκτονήσουμε. δεν θέλω να αναφέρω μαγαζιά κτλ. άλλα έλεος. είναι δεύτερη φορά που με κοροϊδεύουν στην ουσία, υποτίθεται ένας που δουλεύει του είδους και είναι έμπυρος και γνωστός δεν πουλάει οτι να ναι, άλλα πουλάει αυτό που είναι. αυτό εδω είναι http://www.youtube.com/watch?v=FBgVspyhtiI τσαντίστηκα πρωί πρωί. λες τα λεφτά βρίσκουμε έξω στο δρόμο. |
|
||||
|
||||
![]()
δικιο εχεις σε αυτα που λες αλλα τουλαχιστον ειναι φανταστικα ψαρια!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
460 litra | HERBI | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-09-14 17:30 |
550 litra malawi | giannisqq | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 91 | 09-03-10 18:42 |
60 litra guppy | g-pavl | Ζωοτόκα | 5 | 24-11-08 19:26 |
70 litra | ton12 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 07-03-08 15:32 |
54 litra me gubbies | Ryu | Ζωοτόκα | 3 | 01-11-07 08:36 |