|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφαιρεσε το φελιζολ που δεν παταει πετρα,γιατι θα σκαβουν και θα φαινεται ασχημο μετα,κατα τα αλλα ειναι μια χαρα
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλό
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα όλους,
Σήμερα μετά από 4-5 ώρες επιτέλους τέλειωσα το μισό ενυδρείο και σας παρουσιάζω. Και θέλω γνώμες τι να αλλάξω και τι άλλο να βάλω. Και τώρα μπορείτε να μου προτείνετε τα ψάρια. Η πρώτη συνθέσει που μου πρωτινέ ο Κλεόβουλος, μου αρέσει μάλλον αυτό θα κάνω εκτός και αν μου προτείνετε κάτι άλλο. |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα εξαιρετικο!!
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, παρ΄ότι που μου αρέσουν τα φουλ φυτεμένα και άσχετος με Αφρική, το ενυδρείο σου είναι πανέμορφο
|
||||
|
||||
![]()
+1000
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο , να το χαίρεσαι.Εγώ στη θέση σου θα έκρυβα την είσοδο και το θερμαντήρα από την άλλη μεριά στις βαλισνέριες και θα έβγαζα τις αεραντλίες.Βέβαια γούστα είναι αυτά.Και πάλι καλορίζικο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω δεν ειπα να αφαιρεσει ολο το dow,αλλα μονο εκει ποy δεν εχει πετρα,γιατι η δικες μου αφρικανες σκαβουν μεχρι να φανει το τζαμι του ενυδρειου,η δικες σου μαλλον πρεπει να ειναι εκπεδευμενες και να μην σκαβουν ![]() Αν και εγω ειμαι γενικα της αποψης ,να μην μπαινει φελιζολ,για πολλους λογους,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Σεβαστη η αποψη σου,αλλα να ειναι και τεκμηριωμενη,και οχι γιατι το ειπε ο kixlidatos ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
-------------------------
''Κανεις δεν μπορει να στησει μονο ενα!!!'' Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bill-Samos : 10-07-14 στις 19:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Bill-Samos;846802]Συμφωνω..και γω το κοβω περιμετρικα της καθε στοιβας απο πετρες γιατι σε λιγες μερες βρισκονται να σκαβουν και το φελιζολ..φελιζολ προτιμω εγω..Ασε που και οπου δεν το σκαβουν,πρασινιζει και φαινεται ασχημα..Παντως πολλοι δεν βαζουν τιποτα,οπως ειχε πει και ο Κλεοβουλος ειναι περισσοτερο ψυχολογικοι οι λογοι..[/QUOTE]
Ακριβως,εγω εχω καμια 200κιλα πετρα μεσα δυχως να βαλω κατι.Κανενα ενυδρειο δεν κινδυνευει αν θα βαλεις την πετρα πανω στο γυαλι,αλλα μονο απο κατολισθηση,και αυτο τα πλαινα τζαμια,γιατι κατω εχουμε την αμμο.Αλλα ας περιμενουμε και τον Πετρο να μας πει γιατι πρεπει να βαλουμε φελιζολ κατω απο την αμμο?
|
||||
|
||||
![]()
Εχει επικρατησει η αποψη οτι προστατευει αν τυχει κατολισθηση και ομολογω υποσυνειδητα το εχω υιοθετησει και γω..Περισσοτερο με εξυπηρετει να μην γλυστρανε οι πετρες της βασης μεχρι να βαλω αμμο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μα οι κατω πετρες δεν μπορει να κουνηθουν καν,γιατι τις αγκαλιαζει η αμμος,Η επανω πετρα θα σου ξανει την ζημια
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και το συζητάμε να ξαναπώ ότι εγώ δεν βάζω πια φελιζόλ κάτω από τις πέτρες αλλά και όποιον έχει ανασφάλεια δεν θα τον απέτρεπα αν είναι να κοιμάται ήσυχος
![]() Δεν είναι κάτι που πρέπει να είμαστε απόλυτοι, αφού η τοποθέτηση του φελιζόλ (dow) δίνει αίσθηση ασφάλειας, δεν κοστίζει, δεν επηρεάζει τις παραμέτρους. Σας βάζω ένα βιντεάκι για να δείτε τις αντοχές του γυαλιού αλλά είναι διαφορετικά τα πράγματα όταν υπάρχει πτώση στα πλαϊνά ή ένα χαλικάκι κάτω από τις πέτρες συγκεντρώσει όλη τη πίεση σ' ένα σημείο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
460 litra | HERBI | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-09-14 17:30 |
550 litra malawi | giannisqq | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 91 | 09-03-10 18:42 |
60 litra guppy | g-pavl | Ζωοτόκα | 5 | 24-11-08 19:26 |
70 litra | ton12 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 07-03-08 15:32 |
54 litra me gubbies | Ryu | Ζωοτόκα | 3 | 01-11-07 08:36 |