|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πηρα χλωροφορμιο 200mg και 3 συριγγες 7 ευρω
|
||||
|
||||
![]()
Α, νόμιζα πως πήρες μόνο 3 συριγγες γεματες , δηλαδή πως πήρες μόνο 15ml χλωροφόρμιο. 200ml θα σε φτάσει άνετα. Και 3 σύριγγες θα φτάσουν
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι ότι φράζουν, λιώνει κάποιες φορες το μαυρο λαστιχένιο έμβολο, η βελόνα αν φράξει την αφήνεις λίγο μεσα στο χλωροφόρμιο και καθαρίζει, τα πλαστικά μέρη χαλάνε, καμια στραβώνει όλη η σύριγγα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καταλαβα, οκ!!! ευχαριστω!!!! παντος δεν ξερω ποσο επικυνδυνο ειναι αλλα ουτε ερωτησεις ουτε τιποτα.... το μονο που μου ειπε, να προσεχεις γιατι ειναι πολυ ευλεκτο, και αν το μυριζεις πολυ ωρα μπορει να λυποθιμησεις...
|
||||
|
||||
![]()
Χρειάζεται κάποια προσοχή, είναι αλήθεια πως είναι πολύ πτητικό, δεν μυρίζει υπερβολικά και ενοχλητικά , και αυτό είναι που φοβάμαι. Αν αερίζεται ο χώρος δεν νομίζω πως χρειάζεται να φορας μασκα, εγω δεν φοράω, αλλά έχω υγρό μόνο στη σύριγγα, το μπουκάλι παντα κλειστό
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γρατζουνιές σε plexiglass | Nrgman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 22-09-06 13:05 |
Ενυδρείο απο plexiglass. | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 08-09-06 14:46 |
Που μπορώ να βρώ plexiglass??? | GFON | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 24-02-06 11:37 |
Plexiglass | sps4ever(niktso) | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 12-05-04 17:58 |
plexiglass | Tolis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 10-12-02 18:53 |