|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η μονη διαφορα ειναι στο τελος.... οταν τελειωσω τα κολληματα και το αφησω μια μερα. θα παρω ξυσματα και θα τα ριξω σε χλωροφορμιο, να γινει ενα πιο παχυρευστο υγρο και θα περασω ολες τις ραφες εσωτερικα... τι λες??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 03-07-14 στις 19:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
για το τελος σου εγραψα Τακη. οχι στα πρωτα κολληματα. στο τελος σαν τελικη στρωση αφου εχουν στεγνωσει ολα και ειναι τελειωμενο!!!!
οσο για την Bison αφου γραφει και για ακρυλικα, αν δεν βρω χλωροφορμιο χαιρομαι που εχω κι αλλη επιλογη!!!! σας ευχαριστω ολους!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ναι , Θανάση, το είδα, απλά το επισήμανα γιατί είναι σημαντικό
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γρατζουνιές σε plexiglass | Nrgman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 22-09-06 13:05 |
Ενυδρείο απο plexiglass. | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 08-09-06 14:46 |
Που μπορώ να βρώ plexiglass??? | GFON | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 24-02-06 11:37 |
Plexiglass | sps4ever(niktso) | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 12-05-04 17:58 |
plexiglass | Tolis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 10-12-02 18:53 |