|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειμαι και για καλλιτεχνιες τετοια ωρα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, καλη ιδέα για πιο οικονομικό diy σύστημα. Που θα βρω πλαστικές γωνιές όμως?
|
|
||||
|
||||
![]()
Λερου,πρακτικερ...και αλουμινογωνια κανει ρεταλι απο κανενα αλουμινα,40 ποντους θελεις για 2 οχταρια ανεμιστηρια.Το καλο ειναι οτι δεν πειραζεις το καπακι και μπαινοβγαινει ευκολα
|
|||
|
|||
![]()
Θα το ψάξω αύριο για να βάλω δυο ανεμιστηράκια και θα παραγγείλω ένα STC-1000 και όποτε έρθει. Τα ανεμηστιράκια ένα να βάζει και ένα να βγάζει αέρα? Πόση ώρα τα βάζεις να δουλεύουν?
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη ειναι ανοιχτο το φλαπ δεν χρειαζεται να βγαζει και τα δυο φυσανε.Δεν εχω πολυ ζεστη σπιτι ουτε πολυ ευαισθητα ψαρια οποτε το εχω με χρονοδιακοπτη ενα τεταρτο καθε ωρα απο τις 10 το πρωι μεχρι μεχρι τις δεκα το βραδυ και ειμαι στους 26 ανετα σε 200αρι.Κοιτα το ποσο θα ψυχουν εξαρταται και απο αλλους παραγοντες ,το σωστο ειναι με κοντρολερ αλλα μεχρι να ερθει κανε δοκιμες με το χρονοδιακοπτη.Προσοχη να μην εχεις αποτομα σκαμπανεβασματα.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα, τα ενυδρεια careffour απο πιο καταστημα τα περνετε απο τα expert απο τα μαρινοπουλος, απο που; εχω φαει τον κοσμο.
ευχαριστω! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο 120L - τί ψάρια βάζω;;; | Manuel | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 30-03-12 14:57 |
Νέο ενυδρείο aquatlantis 120L | gouts0unin | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 29-08-10 23:04 |