|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Την έχω σκεφτεί και αυτή τη λύση, όπως και αντίστοιχη με 3 ανεμιστήρες. Όσο για τη λάμπα έβαλα Τ5 και εκτός του ότι είναι στενή την έχω πλησιάσει αρκετά προς την άλλη επομένως έχω αρκετό χώρο για να ταίσω όταν ανοίγω το μικρό καπάκι.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το άλλο που σου έστειλα είναι ένα κομάτι,με βάση κ δύο ανεμιστηρακια...σταθεροποιείται έυκολα. Το υπο-καπάκι άυριο να το βγάλεις...ετσι όπως το έχεις τώρα δεν γίνεται καθολου εξάτμιση. Η λαμπά δεν ενοχλεί για τάισμα,αλλα όταν θες να βάλεις χέρι μέσα φαντάζομαι βγάζεις ολο το καπάκι ε?? |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει πολυ ομορφη λυση, την εχω εφαρμωσει,εδω στο φορουμ καποιος την ειχε προτεινει.Χωρις να πειραξεις το καπακι καθολου.Κολας τα ανεμιστηρια σε πλαστικες γωνιες που λειτουργουν σαν πατουρες και τα τοποθετεις στη θεση του ανοιχτου φλαπ.Ειναι και αποσπωμενο.Αν δεν το βρεις πες μου να στειλω φωτο αυριο.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οποτε μπορείς βάλε μια φωτο,θα βοηθήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειμαι και για καλλιτεχνιες τετοια ωρα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, καλη ιδέα για πιο οικονομικό diy σύστημα. Που θα βρω πλαστικές γωνιές όμως?
|
|
||||
|
||||
![]()
Λερου,πρακτικερ...και αλουμινογωνια κανει ρεταλι απο κανενα αλουμινα,40 ποντους θελεις για 2 οχταρια ανεμιστηρια.Το καλο ειναι οτι δεν πειραζεις το καπακι και μπαινοβγαινει ευκολα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο 120L - τί ψάρια βάζω;;; | Manuel | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 30-03-12 14:57 |
Νέο ενυδρείο aquatlantis 120L | gouts0unin | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 29-08-10 23:04 |