|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
29.2 ο χωρος, 27 το ενυδρειο (60 λιτρα με καπακι) με χρηση κοντρολερ με 40αρι ανεμιστηρακι. Καλα κρατει το μικρο ανεμιστηρι λοιπον και εδω εχω μια ερωτηση:
Με μεγαλυτερο και δυνατοτερο ανεμιστηρα (που θα αναβε και λιγοτερο μιας και θα κρυωνε το νερο πιο γρηγορα) θα ειχα λιγοτερη εξατμιση?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ιδιο αποτελεσμα θα ειχες σε εξατμιση και με μεγαλυτερο ανεμιστηρι. Η διαφορα θα ηταν οτι ολα θα γινοταν πιο γρηγορα. (φυσικα θα ειχες και περισσοτερο θορυβο) ------------------------- Παράθεση:
Η ιδανικη ειναι 23-25. Προσωπικα τις διατηρω σε 22-26C αναλογα την εποχη, max 27 σε κανενα γερο καυσωνα και για λιγες μερες. ------------------------- Θερμοκρασιες: Εξω δεν ξερω Fisroom 25.0 με air. co. Χρυσοψαρα 24.4 (ρυθμιση controller 24.4 - 24.7 ) Red cherry 24.8. (ρυθμιση controller 24.9 - 25.2 ) Ανοιγει ελαχιστα η ψυξη στα χρυσοψαρα. Στον controller των γαριδων ειναι αναμενο το ενδεικτικο λαμπακι για θερμανση, αλλα εχω αποσυνδεσει το θερμαντηρα. .
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 26-06-14 στις 22:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καταλαβα Σπυρο, ευχαριστω.
|
||||
|
||||
![]()
Καθοτι ελειπα ολη μερα πηγα να δω θερμοκρασια στο φυτεμενο (200λιτρα) και βλεπω 31....τα ειδα ολα λεω τι εγινε. Βλεπω κλειστος ο διακοπτης στο πολυμπριζο που ειχα τηλεοραση και κοντρολλερ. Εχω συνδεσει τροφοδοτικο απο pc με 2 120αρια. Ανοιγω τον διακοπτη και λεω νταξει αυριο θαχει πεσει. Μετα απο 3 ωρες ακουω το χαρακτηριστικο κλακ του stc......και ομως. Θηρια και αθορυβα τα ανεμιστηρακια, τρελη δουλεια. Coolermaster απτο παλιο μου pc. Πιο πολυ ακουγεται το φιλτρο... Στους 27,5 τοριξαν. Οχι και το καλυτερο για τα ψαρια αλλα ειλικρινα δεν περιμενα τετοια αποτομη πτωση.
|
|
|||
|
|||
![]()
σταθερα 25,5-26 χωρις ψυξη δεν εβαλα καν ανεμηστηρες
|
|
|||
|
|||
![]()
Αχχ, βόρεια Ελλάδα! Ζηλεύω (και ας είχα ψοφόκρυο το χειμώνα)
![]() ------------------------- Δεν νομίζω ότι 3,5° σε 3 ώρες είναι πολύ απότομη μεταβολή. Ποιά coolermaster χρησιμοποιείς; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη plin : 27-06-14 στις 20:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν θ' αρχίσουν να δουλεύουν οι θερμοστάτες
και να καις πετρέλαιο θ' αλλάξεις σύντομα γνώμη ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απο θερμοκρασιες πως παμε? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 08-06-11 13:39 |
σαν σημερα!!!!!! | mpampi19 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 07-02-11 21:09 |
Τα Νεα (χθες και σημερα) | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 20 | 10-05-10 14:29 |
Frontosa και θερμοκρασιες... | sarevock | Tanganyika | 2 | 02-01-09 20:36 |