|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εξωτερικη θερμοκρασια δεν ξερω.
25.6 - 28.0 στο fishroom, 24.3 - 24.7 στα χρυσοψαρα 25.0- 25.3 στις γαριδες Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα το πρωί
Θερμοκρασία δωματίου 30,2 (Εξωτερική 45, χτύπαγε ο ήλιος τον αισθητήρα) Τροπικό 26,7 (με STC-1000, 2 80αρια στα 12V) Γαριδάδικο 26,9 (Χωρίς STC-1000, 1 80αρι στα 12V μόμιμα σε λειτουργία) Χρυσοψαράδικο ταράτσας 25,1 (Με STC-1000, 1 120αρι στα 12V) Στο γαριδάδικο πρόσθεσα ένα 120αρι στα 12V και έβαλα το 80αρι στα 6V και θα πάρει 12V αν ανάψει ο STC-1000 στο τροπικό (Είναι δίπλα το ένα στο άλλο). Με το 120αρι στα 12v και το 80αρι στα 6V, μέσα σε 20 λεπτά η θερμοκρασία κατέβηκε στους 26,4, το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι θα δω τα αποτελέσματα. Τελικά το μικρό θέλει πιο πολλά ανεμιστηράκια από το μεγάλο
|
||||
|
||||
![]()
sorry..δεν εγραψα σωστα..μονιμα χειμωνα καλοκαιρι αλλα το βραδυ κλεινει.δεν χρειαζεται ετσι κι αλλιως..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατι εχω διαβασει οτι το μεγαλυτερο προβλημα στη διατηρηση της θερμοκρασιας, το εχουν τα ενυδρεια σε γραφεια και δουλειες γενικοτερα, οπου την ημερα λειτουργει κλιματισμος, ο οποιος το βραδι κλεινει.
|
||||
|
||||
![]()
το παρακολουθω το βραδυ οταν κλεισω τον κλιματισμο και μετα παλι το πρωι..
εχτες το βραδυ ειχα 26.3 και σημερα το πρωι πριν αναψω κλιμα 26.8.. οποτε παιζω στον μισο βαθμο σε συνθηκες καυσωνα κατι που ειναι ανεκτο απο τα ψαρια.τωρα για το αν συμφερει να δουλευει ενα κλιματιστικο 15 ωρες την ημερα ειναι αλλο θεμα.. να πω οτι το κλιματιστικο εγω το δουλευω ειτε εχω ενυδρειο ειτε οχι.απλα λογο ενυδρειου το αφηνω να δουλευει και οταν λειπω απο το σπιτι.. |
|
||||
|
||||
![]()
εγω και στα 3 ενυδρεια μου εχω 27.5-28
οχι οτι δεν κατεβαινει αλλο με τους ανεμιστηρες.... απλα στους 28 δεν νομιζω οτι εχω θεμα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απο θερμοκρασιες πως παμε? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 08-06-11 13:39 |
σαν σημερα!!!!!! | mpampi19 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 07-02-11 21:09 |
Τα Νεα (χθες και σημερα) | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 20 | 10-05-10 14:29 |
Frontosa και θερμοκρασιες... | sarevock | Tanganyika | 2 | 02-01-09 20:36 |