|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή!
Τα είπαμε σχετικά με το θέμα ψύξης... τα ανεμιστηράκια δεν αρκούν. Γιατί δεν σύνδεσες το εξ, φίλτρο με το βυθού ώστε να σου κρατάει καθαρό το βυθό;
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω Alex! Δε το συνδεσα γιατι φοβομουν μηπως λογω δυνατης ροης εξωτερικου φιλτρου ειχα προβλημα με το ugf και μιας και εψαξα και για ενωση και ηταν δυσκολο να βρω, αποφασισα να βαλω αεραντλια...Απο οτι βλεπω η αεραντλια τραβαει νερο απο το υποστρωμμα οποτε νομιζω οτι εχω πετυχει τον καθαρο βυθο και την καλυτερη οξυγονωση του νερου..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Την αεραντλία σύνδεσε την σε ένα εξτρά αερόφιλτρο.
|
|||
|
|||
![]()
Θα ψαξω μηπως βρω ενωση και εαν ειναι θα το ενωσω στη συνεχεια..Με τις πετρες υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα με τις γαριδες?
|
|
||||
|
||||
![]()
το φτιαξες βλεπω ;D καλοριζικο
btw οι αμανο που μου εδωσες τα σπανε! |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω Ηλια...Στο ειπα οτι ειναι σκυλια οι amano!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
όχι κανένα πρόβλημα, οι λάβα είναι ουδέτερες και πορώδες ιδανικές για γαριδάδικα.
|
||||
|
||||
![]()
Αντωνη καλοριζικο και καλοταξιδο.
Ευχομαι οσες χαρες μου εχει χαρισει ακομη και περισσοτερες αυτο το ειδος. Εγω παλι ειμαι της αποψης σε αντιθεση με τον αλεξανδρο οτι η μεγαλη ροη ισως να καταστρεψει πιο γρηγορα το ενεργο υποστρωμα, οπως και να το τοποθετησεις καλο ειναι. Μπορεις να κανεις τις αλλαγες του νερου απο τον σωληνα οποτε να ρουφας ολη την μπιχλα και να πηγαινει κουβα και οχι παλι επανω οταν ρουφας. Μπραβο και παλι αντε να γινομαστε πολλοι..
|
||||
|
||||
![]()
Κι αυτό γίνεται αλλά πιστεύω είναι καλύτερα να μπει και ένα δεύτερο φίλτρο(αερόφιλτρο) για οξυγόνωση και για backup σε περίπτωση βλάβης.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
red crystal shrimp σε 60l απορίες | nitroqqq | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 69 | 07-10-15 16:30 |
200 λίτρα σχεδών Shrimp Only ζουγκλα | magman | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 66 | 19-01-14 04:38 |
τιμη σε crystal red shrimp | 6981giwrgos | Γαρίδες του γένους Caridina | 20 | 16-09-10 08:48 |