|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα ψαξω μηπως βρω ενωση και εαν ειναι θα το ενωσω στη συνεχεια..Με τις πετρες υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα με τις γαριδες?
|
|
||||
|
||||
![]()
το φτιαξες βλεπω ;D καλοριζικο
btw οι αμανο που μου εδωσες τα σπανε! |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω Ηλια...Στο ειπα οτι ειναι σκυλια οι amano!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
όχι κανένα πρόβλημα, οι λάβα είναι ουδέτερες και πορώδες ιδανικές για γαριδάδικα.
|
||||
|
||||
![]()
Αντωνη καλοριζικο και καλοταξιδο.
Ευχομαι οσες χαρες μου εχει χαρισει ακομη και περισσοτερες αυτο το ειδος. Εγω παλι ειμαι της αποψης σε αντιθεση με τον αλεξανδρο οτι η μεγαλη ροη ισως να καταστρεψει πιο γρηγορα το ενεργο υποστρωμα, οπως και να το τοποθετησεις καλο ειναι. Μπορεις να κανεις τις αλλαγες του νερου απο τον σωληνα οποτε να ρουφας ολη την μπιχλα και να πηγαινει κουβα και οχι παλι επανω οταν ρουφας. Μπραβο και παλι αντε να γινομαστε πολλοι..
|
||||
|
||||
![]()
Κι αυτό γίνεται αλλά πιστεύω είναι καλύτερα να μπει και ένα δεύτερο φίλτρο(αερόφιλτρο) για οξυγόνωση και για backup σε περίπτωση βλάβης.
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ Χρηστο! Ειναι πολυ ευχαριστο άνθρωποι με εμειρια οπως εσυ, ο alex κ αλλοι που εχουν ασχοληθει σοβαρα με το αθλημα κ με επιτυχία, να μοιραζονται τις γνωσεις τους ως χειρα βοηθειας σε αρχαριους που αντιμετωπιζουν ενα σωρο δυσκολιες στο ξεκινημα τους..
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο το στησιμο.
Εχω καποιους ενδοιασμους, με το ugf . Αν το βάλεις σε φιλτρο θα μειωσει την ζωη του υποστρωματος, αλλα αν το αφησεις με την αεραντλια δεν θα πεταει βρωμιες απο τον βυθο στην στηλη του νερου, μπορει οχι τωρα αλλα αργοτερα ? |
|
|||
|
|||
![]()
Η αληθεια ειναι οτι δε θελω να μειωθει ακομη περισσοτερο ο χρονος ζωης του(ηδη ειναι για 1,5-2 χρονια). Το νερο που αντλειται απο την αεραντλια, δεν ερχεται κατω απο το υποστρωμμα?Δεν αρκει για να το κραταει καθαρο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
red crystal shrimp σε 60l απορίες | nitroqqq | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 69 | 07-10-15 16:30 |
200 λίτρα σχεδών Shrimp Only ζουγκλα | magman | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 66 | 19-01-14 04:38 |
τιμη σε crystal red shrimp | 6981giwrgos | Γαρίδες του γένους Caridina | 20 | 16-09-10 08:48 |