|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Προληπτικα καθε 2 χρονια αλλαζω αισθητηρα.
Μονο με προδιαγραφες σαν του δικο του βαζουμε, NTC 10ΚΩ (πλαστικο μαυρο). Ιδιος με του eliwell. (εχω παρει 3-4 να εχω) Εχω παρατηρησει σε ενα, μετα απο δυο χρονια, ειχε ξεφυγει πολυ. Εφτασε να δειχνει +4.5C απο την πραγματικη θερμοκρασια και συνεχως μεγαλωνε. Καθε λιγο ηθελε καλιμπραρισμα. Ελεγχο μια φορα στο εξαμηνο και με αλλα θερμομετρα για διασταυρωση μετρησης.
|
||||
|
||||
![]()
Να δείξουμε και ένα σχέδιο συνδεσμολογίας με γείωση να υπάρχει
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 04-07-17 στις 15:43 |
|
||||
|
||||
![]()
Βάζω και εδώ το link για το που μπορούμε να βρούμε αισθητήρες
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=89590
|
||||
|
||||
![]()
Και ένα ακόμη βοηθητικό σχέδιο συνδεσμολογίας
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 30-05-18 στις 07:38 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Controller θερμοκρασιας STC-1000 | klipitiklopos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 122 | 01-06-16 16:27 |
βοήθεια με controller θερμοκρασίας stc 1000 | n_vergopoulos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-06-12 19:31 |
Συνδεσμολογιες και προγραμματισμος του Controller θερμοκρασίας Eliwell Ic 915 | delta66 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 09-06-11 19:09 |
Ηλεκτρονικός controller θερμοκρασίας | asteris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 19-11-06 14:03 |