|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
πιο ωραιο ειναι τωρα...
![]() αλλα καθαρισε και λιγο τα τζαμια αδερφε μου... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ελπιζω να στερεωθηκαν καλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τα καθάρισα μετά την φωτογράφηση/βίντεο εγώ ο έξυπνος.. ![]() ------------------------- πολύ καλά στερεώθηκαν!! Έφαγα όλο το απόγευμα να τις μαζέψω/σπάσω/πλύνω και άλλη μία ώρα για την τοποθέτηση στο ενυδρείο, προσεγμένα πράγματα!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nick_dark : 08-06-14 στις 00:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θελει η π.....α να κρυφτει αλλα η χαρα δεν την αφηνει...χαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
παρά πολύ καλύτερο είναι τώρα μπράβο σου
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ πιο όμορφες αυτές η πέτρες,δείχνουν ωραία στο ενυδρείο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα!
Έχει περάσει καιρός και έπιασαν οι άλγες σε κοχύλια και πλάτη (όχι ακόμα στις πέτρες) και τα μούλτις άρχισαν τις ανασκαφές! Ειδικότερα, ένα ψαράκι που είχα από την πρώτη νομίζω γέννα μου που είναι κάπου στα 2 χρονών τώρα, έσκαψε ένα μέρος, και σήμερα είδα ιδιαίτερη κινητικότητα από το ένα αρσενικό και το θηλυκό αυτό στο κεντρικό κοχύλι του εργοταξίου. Πιο συγκεκριμένα, το θηλυκό ήταν μέσα στο κοχύλι και αρσενικό προσπαθούσε με επιτυχία να μπει κι εκείνο μέσα. Αυτό συνέβει 4 φορές. Τι πιστεύετε ότι είναι? Ζευγάρωναν? Πρώτη φορά είδα αυτή την συμπεριφορά! ![]() ΥΓ. Βίντεο και γενικά φωτοαπντέιτ θα ανέβει αργότερα!!! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ 120Lt | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 30-10-15 09:11 |
Προτάσεις για 120lt Tanganyika | persival | Tanganyika | 12 | 03-09-11 12:20 |
φυτεμένο ενυδρείο 120lt | Misirlis Aquarium | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 04-05-11 22:22 |
Tanganyika 120lt | Nick S3 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 27-10-09 23:51 |
Koινωνικό 120lt | kill_bill | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 18-01-08 00:47 |