|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν μάθεις κάτι να με έχεις υπόψιν σου θελω και εγώ μερικά!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο αποτέλεσμα.
να τα χαίρεσαι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα μικρό up και μία απορία..
Μόλις είδα κι άλλα μικρά!! 8 στο σύνολο τώρα !! ![]() Η απορία μου είναι, αν οι "περιοχές" που φτιάχνουν τα ψάρια έχουν σχέση με το χαρέμι.. Πχ Ο ένας αρσενικός στην περιοχή του έχει σύνολο 2 θηλυκά, ο άλλος έχει ένα, και ο άλλος με τον περισσότερο χώρο είναι μόνος.. Ισχύει ή όχι? Ευχαριστώ πολύ φίλε!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και πάλι..
Τώρα που έχω πάρει 3 γέννες από 1 χαρέμι (12 μωράκια όλα) και έχω άλλο ένα ζευγάρι από το οποίο περιμένω γέννα σύντομα, αρχίζω και σκέφτομαι την πορεία του ενυδρείου. Τα κέλυφη έχουν χωριστεί σε 3 μέρη εκ των οποίων το μεγαλύτερο έχει ο αρσενικός που είναι μόνος του, το αμέσως μικρότερο αυτός με το χαρέμι και μία γωνία έχει το ζευγάρι. Αυτό που με προβληματίζει είναι που θα πάνε τα ψαράκια αφού μεγαλώσουν λιγάκι? Δεν θυμάμαι και θα ήθελα κάποιος να με διαφωτίσει, για το αν αλλάζουν περιοχή και φεύγουν από τους γονείς.. Επίσης, μιας και έχουν μαζευτεί ήδη 18 Multies, + τα 7 Julies, και θα αυξηθούν κι' άλλο, λέω να βγάλω τα Julies.. Τι λέτε? Θα έχω θέμα εάν μείνουν μέσα? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα μικρά όταν μεγαλώσουν αναζητούν πάρα δίπλα δική τους φωλιά.
Αν βγάλεις τα τζούλι (ή αφήσεις ένα ζευγάρι) θα βολευτούν όλα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα χρειαστεί να αλλάξω το scape στο μεγάλο όμως? Μου αρέσει ιδιαίτερα έτσι και πιστεύω πως θα το εκτιμήσουν και τα μούλτις αυτό!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ 120Lt | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 30-10-15 09:11 |
Προτάσεις για 120lt Tanganyika | persival | Tanganyika | 12 | 03-09-11 12:20 |
φυτεμένο ενυδρείο 120lt | Misirlis Aquarium | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 04-05-11 22:22 |
Tanganyika 120lt | Nick S3 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 27-10-09 23:51 |
Koινωνικό 120lt | kill_bill | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 18-01-08 00:47 |