|
|
|||
|
|||
![]()
1) για το ψαρι απαντησα προηγουμενος
2) εχω συμπληρωσει νερο (οι φωτογραφιες ειναι 1 εβδομαδα πριν) 3)δεν εχω σκιμμερ γιατι ειναι 54 λιτρα και δε θα χωρανε τα ψαρια στο τελος. 4)οπως ειπα και πριν, τις παραμετρους τις ξερω αλλα ΔΕΝ τις θυμαμαι. ειναι οκ ομως. 5) δεν κανω πολυ συχνες αλλαγες αλλα το καλοκαιρι και γενικοτερα οταν παρατηρω μεγαλη αλγη και αποτομες-μεγαλες αλλαγες στις παραμετρους - μετρησεις. κανω τις αλλαγες. 6)το ενυδρειο εχει φιλτρο. Στο φιλτρο βαζω ανθρακα με ζεολιθο. |
|
||||
|
||||
![]()
πως γινεται να μην τις θυμασαι τις παραμετρους και να ειναι οκ?
|
|
|||
|
|||
![]()
... θυμαμαι οτι τις ειχα παει να τις μετρησω και μου ειχαν πει τοτε τα "αποτελεσματα των μετρησεων" και τα ειχαμε βγαλει ενταξει. (καθως, γνωριζω τα φυσιολογικα ορια των μετρησεων...). Δεν μπορω ομως να θυμηθω ΠΟΣΟ ειχαν βγει (kh,ph,No2,No3 κλπ κλπ κλπ)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χριστο καλως ηρθες στο φορουμ και στα αλατια , αυτο που θα σε συμβουλευσω κατα αρχην ειναι να διαβασεις τα υπομνηματα που εχουν να κανουν με το θαλασσινο νερο γενικα και το reef πιο ειδικα , περα απο αυτο θα πρεπει να αποχωριστεις το vlamingii tang http://www.liveaquaria.com/product/p...389&pcatid=389 γιατι προφανως το ψαρι υποφερει σε σημειο που απο οτι διακρινω υποσιτιζεται. Αν μπορεις να το δωσεις πισω στο καταστημα και να το ανταλλαξεις με κατι που θα ειναι ενταξει για τα λιτρα σου εισαι καλα
Τωρα εφοσον δεν εχεις σκιμμερακι θα πρεπει οι αλλαγες νερου να ειναι πιο συχνες και να μετρας την αλατοτητα με ενα ρεφρακτρομετρο.αν εχεις καποιο μικρο εξωτερικο φιλτρο τοποθετησε το και βαλε ανθρακα και αντιφωσφορο σιδηρου γιατι απο οτι καταλαβαινω εισαι φουλ στα φωσφορικα οτι απορειες εχεις εννοειται ειμαστε εδω για να βοηθησουμε
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
δωσε πισω τα νασο τον εχω και αδυναμια και τον ταλαιπωρεις αφανταστα εκει μεσα ..και κατσε διαβασε οσο πιο πολυ μπορεις στους αρχαριους ..το ενυδρειο σου ειναι σαν το πασαλιμανι !!!με reef ουδε μια σχεση φιλε μου
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οκ. ευχαριστω για τις πληροφοριες. Καμια συμβουλη για ντεκορ ? . Οι ανεμωνες εχουν προβλημα εαν χαλασουν? δηλαδη απελευθερωνουν τοξικα που χαλαει η βιολογια του ενυδρειου ? ή αυτο ισχυει μονο για αστεριες , αχινους , και ορισμενα κοραλια ?!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν ψωφισει ανεμωνη μεσα στο ενυδρειο /////ΤΕΛΟΣ/////
|
|
||||
|
||||
![]()
προς το παρων δεν εχεις καποια ανεμωνη για να σε απασχολει ..αλλα απλα για να ξερεις ειναι φουλ τοξικες αν πεθανουν και δεν
της παρεις χαμπαρι τα εχασες ολα μια και εξω.!! το ντεκορ στο ρεεφ το φτιαχνεις στηνοντας σωστα το βραχο σου .. ποσα κιλα εχεις γιατι φαινεται λιγος? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρεια αλμυρου νερου | XRHSTOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 08-05-12 14:54 |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
Βασικές γνώσεις για ενειδρύο αλμυρου νερου | Carebean pirate | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 21-06-06 14:59 |
εξοπλισμος για 2000 λιτρα αλμυρου νερου | Πανικος Σωτηριου | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 4 | 19-11-05 00:09 |