|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εννοείται ότι τον σημαντικότερο ρόλο πριν "κατηγορήσουμε" το φάρμακο παίζουν όλα αυτά που μας έγραψε ο Σπύρος, αλλά είτε σε σωστές είτε και σε λάθος συνθήκες ενυδρείου, το αποτέλεσμα φαίνεται το ίδιο (ΔΕΝ....) Εγώ πάντως όταν το χρησιμοποίησα δύο φορές και από περιπτώσεις συνχομπιστών που επίσης το χορήγησαν στα ενυδρεία τους, το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό + του ότι κατέστρεψε και μέρος της βιολογίας, διαψεύδοντας τις διαβεβαιώσεις της εταιρείας για το αντίθετο και φυσικά βγάζοντας offside και τους ντόπιους υποστηρικτές του και τα "παπαγαλάκια".. ------------------------- Παράθεση:
Εγώ όμως ως απλός χομπίστας κι εφαρμόζοντας κοινή λογική και σκέψη αναρωτιέμαι: - Από τη στιγμή που παρατηρούνται θέματα για πιο λόγο η εταιρεία δεν προβαίνει σε αλλαγές ή σε διορθώσεις στα συστατικά του σκευάσματος ώστε να γίνει πιο αποτελεσματικό ? - Από τη στιγμή που δεν φέρνει κάποιο εμφανές αποτέλεσμα η χρήση του για πιο λόγο αρκετοί χομπίστες συνεχίζουν να το προτείνουν έτσι απλά και για ψύλλου πήδημα ?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nospanos : 02-06-14 στις 14:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννάει το ψαρακι μου????????? | thanps | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-10-11 17:27 |
Ψαρακι με fin rot | Χρυσανθη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-02-11 18:38 |
ΨΑΡΑΚΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΟΖ | bantourakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 27-09-10 12:31 |
SOS ψαρακι στα τελευταια του ! | olga | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 15-07-10 00:03 |
Στρωσιμο με ψαρακι | angela | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 05-10-06 23:21 |