|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
προσεχε μην σου γεννησει στο χαλακι και γεμισει το σπιτι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε παιδιά πολύ θά ήθελα να είχα από αυτά τα Helena που λέτε, γιατι στο 30αρι έχω 5-6 και τα 10 σαλιγκάρια σε 2 μέρες γίνονται 12, στο δε τροπικό που έχω καμια 15αρια Helena, ευτυχώς που πριν 2 εβδομάδες έδωσα καμια 500αρια Melanoides στο Γιώργο (kgf12345) και τώρα έχω μόνο άλλα 500+. Μάλλον τα δικά μου μου έτυχαν να είναι τεμπέλικα
|
||||
|
||||
![]()
χαχχαχαχαχαχ πρέπει να έχει γίνει GORE τώρα το "σαλιγκαρακι"
![]() Λοιπόν σήμερα έβαλα αλλα 2 φυτά limnophila sessiliflora & micranthemum micranthemoides ! Έκανα μια αλλαγή νερού και ιδού τα αποτελέσματα !!!! Θέλω να μου προτείνεται τι άλλο να βάλω μαζί με (5)red cherry γαρίδες και(4)guppy. Κανένα πιο μεγαλόσωμο ψαράκι.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τις ανουμπιες τις εχεις φυτεμενες; αν ναι βλατες πιαστες πανω σε καμια ριζα-πετρα. Ο κορμος της θα πρεπει να ειναι εξω απο το υπιστρωμα
|
||||
|
||||
![]()
όχι φιλε,είναι δεμένες πάνω σε μικρή πετρουλα για να μην φαίνεται, οι υπόλοιπες πάνω στο ξύλο και στην άσπρη πετρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στο τάισμα είναι αλήθεια πως δεν είμαι τσιγκούνης.
|
||||
|
||||
![]()
Τότε καλά που έχεις και τα trumpet γιατί αλλιώς θα είχε έρθει "τούμπα" το ενυδρείο.
Μη ταΐσεις για μια βδομάδα και θα δεις.. μη φοβάσαι δεν θα πάθουν τίποτα τα ψάρια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης δεν είμαι κατά των σαλιγκαριών, αλλά να υπάρχει μια σχετική ισορροπία. Και αυτά συμμετέχουν ευεργετικά στο ενυδρείο. Δεν ξέρω τι σημαίνει σκούπα βυθού, ο βυθός είναι άσπρος και δεν υπάρχει ίχνος από σκουπιδάκι ή αποφάγια, απλά κάποιες φορές γίνονται ελαφρώς αντιαισθητικά όταν σουλατσάρουν στα τζάμια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αφού λυπάσαι να τα αφήσεις νηστικά, μείωσε τη ποσότητα, καλό θα τους κάνεις.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60 λιτρο | angello | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 16-01-14 15:45 |
Νεο 220 λιτρο | Qbrain | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 99 | 27-02-13 17:18 |
30 λιτρο τι?? | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-02-13 01:41 |
5 λιτρο φυτεμενο | platy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 27-01-10 01:49 |
Ενα λιτρο καθαρο-μισο λιτρο βρωμικο | Yiannis59 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 20-09-09 23:43 |