|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφα!
καλως τα δεχτηκες! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() να εισαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω ![]() ΥΓ: με την πρωτη ευκαιρια, πολυ συντομα πιστευω, θα κανω μια κανονικη παρουσιαση του ενυδρειου ... |
|
|||
|
|||
![]()
Γιαννη για πες τη γνωμη σου εως τωρα για τα Brichardi...λεω να βαλω και γω μερικα...
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα, δεν τα εχω πολύ καιρό ξέρεις, είναι μικρα ακόμα, μεγάλωσαν λίγο θα έλεγα αλλά κ πάλι είναι μικρα. σε σχέση με την πρώτη βδομάδα που τα είχα, έχουν πάρει περισσότερο θάρρος κ κυκλοφορούν πιό πολύ εξω από τις πέτρες. έχουν πλάκα ειδικά όταν τα τάιζω. στις πέτρες μπαίνουν μέσα μονο όταν βάζω χέρι στο ενυδρείο και το βράδυ που είναι σκοτεινά. μια καλύτερη γνώμη για τα συγκεκριμένα ψάρια πιστεύω θα εχω μετά από μερικούς μήνες ίσως και χρόνο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου φίλε μου.πανεμορφο!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
400 Λιτρα Tanganyika Lake | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 17 | 04-01-14 21:28 |
Μια πρωτη γευση.... | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 60 | 18-05-09 17:03 |
ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ | kalomoiris | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 46 | 11-05-09 14:11 |
Μια πρωτη γευση | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 22-03-09 04:38 |