|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου μαρεσει πολυ το ενυδρειο χερομαι και εγω με τη σειρα μου που βλεπω αυτα τα φοβερα ψαρια σε ενα τοσο ωρεαιο περιβαλλον , καλο μεγαλωμα!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
θανκς παιδια να ειστε ολοι καλα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφα...
ποσα ψαρια εβαλες? |
|
||||
|
||||
![]()
θανκς φίλε. πάνω κάτω 6 μικρα είχα σκοπό να βάλω όταν τα έψαχνα. μου ήρθαν όμως 16 μικρα χα. θα δείξει στη πορεία τι θα τα κάνω τα περισσεύομενα. για την ώρα μιας κ είναι μικρα 2 με 4 μηνών τα πάνε μια χαρά μεταξύ τους, έχουν και πολύ πλάκα κιόλας.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες φίλε Γιάννη,είναι πανέμορφα!! Όταν ακόμα τα περίμενες και μου 'πες για το μέγεθος τους τα φαντάστηκα μικρότερα.Για το ενυδρείο έχω κάνει σχόλια σε προηγούμενο ποστ αλλά και που τα είπαμε από κοντά,θέλω να προσθέσω μόνο αν θέλεις να προτιμήσεις να βάλεις anubias και κανένα crinum στις μπροστινές γωνίες που είναι ανθεκτικότερες από τις vallisneria.Τα λέω σαν προτάσεις για την διακόσμηση κι όχι ότι σε βρίσκω λάθος.
Υ.Γ. Τα brichardi που θα περισσέψουν ίσως να τα χρειαστεί ο φίλος ο Δημήτρης ο kalafan που θα έρθει στην Tanganyika γι' αυτό να με έχεις υπόψιν πριν τα δώσεις. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PETROS_AFRICANOS : 20-05-14 στις 11:07 Αιτία: ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ |
|
||||
|
||||
![]()
Nα τα χαιρεσαι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
400 Λιτρα Tanganyika Lake | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 17 | 04-01-14 21:28 |
Μια πρωτη γευση.... | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 60 | 18-05-09 17:03 |
ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ | kalomoiris | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 46 | 11-05-09 14:11 |
Μια πρωτη γευση | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 22-03-09 04:38 |