|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κι εγω πριν μερικα χρωνια δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα φτασω τις κατασκευες μου σε τετοιο σημειο.... μακαρι να μπορεσω στο μελλον οπως θελω να παω σε μεγαλητερες και καλητερες ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφες επιλογες εχεις κανει!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οσο για τη μετφορα coleman εγγυηση ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο και ωραία τα ψάρια.
Μήπως να έβγαζες photo χωρίς φλάς με αναμμένα τα φώτα του ενυδρείου ώστε να φαίνονται καλύτερα τα ψάρια και το εσωτερικό του ενυδρείου; Και πάλι μπράβο! |
|
||||
|
||||
![]()
κανονικα πρεπει να βγει η φωτογραφια χωρις φλας οπως λες. αλλα πρεπει να φερω την καλη μηχανη στο μαγαζι... αν και με τοσο φυσικο φως δυσκολα...
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία η πισίνα σου!!
Αλλά έχω μια απορία αλλαγές κάθε πότε κάνεις και πόσες ώρες σου παίρνουν? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε ευχαριστω φιλε μου. Αλλαγες νερου καθε 20-30 μερες. και χρειαζομαι γυρο στα 30 λεπτα. θα βγαλω ενα βιντεακι με την πλημμυρα στον δρομο οταν αλλαζω νερα... χαχααχαχα
|
|||
|
|||
![]()
Να βγαλεις βιντεακι αγκαλια με τα παιδια σου! Μεσα στην πισινα!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπραβο πολυ ιδιετερα ψαρια.Αυτο δεν ειναι ενυδρειο,αλλα ειναι λιμνη. ![]() Χαρα στο κουραγιο ,και στην τσεπι σου ![]() Τοσο νερο στις κυκλαδες μην παει πεταμενο,κανει πολυ καλο σε φυτα και καλλιεργιες.Οι δικες μου ντοματιες,το μονο νερακι που πεινουν ειναι το φροντοζονερακι ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αλήθεια 30 λεπτά μόνο εγώ τόσα περίπου χρειάζομαι για το 100 λίτρο!!! Για πόσα λίτρα δηλαδή μιλάμε περίπου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι ρε Θανάση. Μακάρι. Ασχολήσου με κάτι μεγαλύτερο ![]() ![]() ![]() ![]() Θα μας τρελάνεις τελικά. Πάντως βλέποντας τις ψαρούκλες σου μέσα κι εμένα για "λίγο" μου φαίνεται τώρα!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μπηκε κανενα τερας στο τερεν????
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ρε θανο που ειναι οι φωτο να δουμε κι εμεις που εχεις τα παιδια μου ρε νατα δω ??????????????????????????
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνουμε μια ανανέωση στο θέμα!
Τί γίνεται με την ενυδρειάρα σου?? Ακόμα περιμένουμε συντονισμένοι αλλά τίποτα.. |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα κι απο εδω. εχετε δικιο σας ξεχασα, αλλα το καλοκαιρι μεχρι τωρα επεσε πολυ τρεξιμο και σε συνδιασμο με την δουλεια εκανα το Βεγγο....
![]() ![]() εχω τραβηγμενα 2 βιντεακια, αλλα λογο ηλιου και αντανακλασης δεν ειναι πολυ καλα... τωρα που θα νυχτωνει πιο γρηγορα θα τραβιξω κανα καλο... ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=F5oL9uzssp0 https://www.youtube.com/watch?v=ugJVwx5Sx98
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |