|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
δε θυμαμαι και ακριβως,αλλα παντα εκει επαιζα 27-28.
να κανει τοση διαφορα ενας βαθμος;δεν ξερω. πιστευα οτι θα καθυστερουσανε αν ηταν πιο χαμηλη η θερμοκρασια,οχι οταν ειναι ανεβασμενη. χωρις ναμαι και σιγουρος... ------------------------- εχουν εκκολαφθει ![]() εκατσα και παρακολουθησα και ειδα ενα να πεφτει απτη φωλια.το ψαρι δεν το ειδε,η το ειδε και το αφησε.δεν το ειδα να κουνιεται οταν επεφτε,επεσε σαν βαρυδι κατω.ισως να καταλαβε οτι ητανε νεκρο και γιαυτο δεν ασχοληθηκε. η μπορει να λεω και μπουρδες και να το δει αργοτερα,η να μην το δει καθολου. λιγο μετα απο αυτο,κοιτουσα τη φωλια και ειδα κανα δυο μικρα να χοροπηδανε εκει κοντα στη φωλια ![]() γιαυτο καθεται αυτος εκει συνεχεια. παντως τα εχει μετακινησει και τα εχει φερει απτη δεξια μερια που ειναι η πετρα γιαυτο και δεν φαινοντουσαν οσο και να κοιταζα. ενω μεχρι χτες το βραδι τα ειχε αριστερα στο φυλλο και τερμα πισω στη γωνια. του εβαλα το φως και θα δω αυριο τι γινεται. λεω αυριο το βραδι να ριξω μια δοση microworms. δεν ξερω και ποτε εκκολαφθηκανε τωρα.αν ητανε σημερα εχω περιθωριο μια μερα.αν ητανε χθες? μπορει καποια να θελουνε φαι πιο νωρις... ------------------------- να και κατι που δεν το εχω ξαναδει η διαβασει ποτε... τα κοματακια αζολα που φαινονται στη μεση,αναμεσα στην πετρα και το ξυλο,δεν ητανε εκει. αλλα ειχε ενα κενο χωρις φουσκες στη φωλια. το φυτο ητανε πιο δεξια, εξω απτα "ορια" της φωλιας,και τα τραβηξε το ψαρι εκει που ειναι τωρα. μπροστα στα ματια μου,το ειδα να τα τραβαει και να τα τοποθετει εκει!προφανως για να κλεισει αυτο το κενο για τα μικρα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 15-05-14 στις 21:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | nikos93 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 18 | 09-06-13 22:06 |
ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΟ | ChocolatePuma | Bettas | 31 | 11-09-12 17:50 |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | Λάζαρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 10-04-11 16:39 |
σωστο στησιμο μονομαχοενυδρειου | manos_samos | Bettas | 9 | 27-10-10 15:40 |
Παρουσιαση Πιρανχοενυδρειου... | Sta8hs000 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 14-10-09 14:36 |