|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα μη νομιζεις,εγω πιο πολυ ζημια κανω οσο καλη προθεση και να εχω
![]() νομιζω βοηθησε λιγο το φυλλο που εβαλα χτες,κυριως γιατι του εδωσε χρονο να μεταφερει τα αυγα σε πιο καλο σημειο και να ξαναστησει τη φωλια.αλλα περα απαυτο,ολα το ψαρι ταχει κανει ![]() πιο πολυ τον εαυτο μου βοηθησα παρα το ψαρι... θα δουμε τι θα γινει. τωρα πρεπει να υπαρχει γεννα και στη λιμνη ![]() εκει δε μπορω να κανω τιποτα.καλυτερα δηλαδη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρακολουθώ το θέμα σου απ την αρχή του, έχεις μεγάλο πάθος και τρέλα με τα ψάρια σου μιλάμε! Σε χαίρομαι! Νομίζω πως έχεις προσομοιάσει πολύ καλά το βιοτοπό τους.. Μην αγχώνεσαι, πού θα πάει, θα τα καταφέρεις και με τις γέννες με τα συγκεκριμένα είδη bettas όπως τα πας. Απλά κοίταξε να είσαι όσο το δυνατόν λιγότερο παρεμβατικός μέσα στο ενυδρείο. Μερικές φορές δεν χρειάζεται να κάνουμε και πολλά. Εσύ και όλας έχεις ένα σωστο βιότοπο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα βοήθησε γιατί τα αβγά χάνονται ανάμεσα στα χαλίκια του βυθού. Σε παλίοτερο ενυδρείο μου (που τελικά το χρησιμοποίησα για αναπαραγωγή), είχα βάλει μία σκουρόχρωμη πλάκα ακριβώς κάτω από τη φωλιά γι'αυτόν ακριβώς το λόγο και δούλεψε τελικά. Πολλά αβγά έπεφταν στην πλάκα αλλά τα μάζευε από εκεί ο αρσενικός και τα ξαναέβαζε στη φωλιά. Artemia έχεις για όταν σκάσουν μύτη τα μικρά;
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω αρτεμια,αλλα εχω microworms και μαλον θα παω να παρω και καμια τροφη για γονο.λογικα πρεπει να υπαρχει και στο ενυδρειο ινφουσορια με τη μος κλπ.
κατσε να δουμε αν θα γεννηθει τιποτα.η φωλια υπαρχει ακομα και δεν εχω πειραξει τιποτα.ουτε εχω πλησιασει στο ενυδρειο μην κουνησω τιποτα καταλαθος ![]() ομως με τα αβγα δεν ξερω τι γινεται. δε μπορω να τα δω,αλλα λογικα για να καθεται εκει το ψαρι θα υπαρχουνε. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα microworms είναι μια χαρά (τροφή για γόνο αν θες δοκίμασε, αλλά δύσκολα να φάνε και μπορεί να προκαλέσει ammonia spike - ειδικά με το φίλτρο να υπολειτουργεί). Infusoria από τα φυτά για τις 2-3 πρώτες μέρες (αφού αρχίσουν να κολυμπάνε ελεύθερα) είναι ΟΚ, μετά την 2η μέρα άρχισε σιγά σιγά τα microworms καθώς όσο πιο νωρίς αρχίσουν να τα τρώνε τόσο καλύτερα για την ανάπτυξή τους (είναι πιο θρεπτικά από infusoria). Αν μπορείς άφησε το διακριτικό φωτάκι αναμμένο και σήμερα το βράδυ (πιθανώς και αύριο) γιατί ακόμα θα χρειάζεται να τα μεταφέρει στη φωλιά όταν πέφτουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι με το φως αυτο θα κανω,αν και με χτυπαει στο ματι το βραδι οπως και να το γυρισω
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν το περίμενα αυτό Γιώργο απο σένα!!! (Εύχομαι να δεις ουρίτσες σύντομα!!! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() κοιταξα με ενα φακο πριν γιατι κατω απτο φυλλο δεν πιανει φως. δεν ξερω ποσα ειναι,παντως ειδα αυγα. αλλη μια μερα υπομονη και θα δειξει.απο αυριο πρεπει να αρχισουνε λογικα... ------------------------- σημερα που κοιταω,αυγα δεν βλεπω.μπορει ομως απλα να μην φαινονται μεσα στις φουσκες.χτες το βραδι τα εβλεπα μερικα. οσες φορες εχω κοιταξει απεξω χωρις να πειραξω τιποτα μεσα δεν εχω δει αυγα να πεφτουνε η τιποτα τετοιο,οποτε η ειναι μεσα στις φουσκες και δεν φαινονται η τα εχει μεταφερει σε αλλο σημειο της φωλιας. παντως το ψαρι ειναι συνεχως εκει κατω απτη φωλια.κοιταζω που και που μπας και δω τιποτα ουρες αλλα τιποτα. τωρα ολοι λενε οτι τα αυγα κανουν να εκκολαφθουν απο 1 εως 2 μερες.εγω δεν θυμαμαι να εχω δει ποτε να εκκολαπτονται τοσο γρηγορα,οσες φορες θυμαμαι κανανε 3 μερες. μπορει και να μη θυμαμαι καλα,αλλα δε νομιζω. η θερμοκρασια ειναι στους 28. αντε να δουμε...θα ξανακοιταξω το βραδι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 15-05-14 στις 14:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | nikos93 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 18 | 09-06-13 22:06 |
ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΟ | ChocolatePuma | Bettas | 31 | 11-09-12 17:50 |
παρουσιαση μονομαχοενυδρειου | Λάζαρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 10-04-11 16:39 |
σωστο στησιμο μονομαχοενυδρειου | manos_samos | Bettas | 9 | 27-10-10 15:40 |
Παρουσιαση Πιρανχοενυδρειου... | Sta8hs000 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 14-10-09 14:36 |