|
|
|||
|
|||
![]()
η αληθεια ειναι οτι με τα ταισματα που εχω δει εχω τρελαθει !!!!
αλλοι ταιζουν λιγο με την μεζουρα και αλλοι ταιζουν φουλ με τα κουταλια και τα κυβακια να φευγουν ανελεητα! αλλοι ταιζουν μια φορα την εβδομαδα και αλλοι 5 φορες! οποτε καταλαβενεις οτι δεν μπορω να καταλαβω και πολυ πος θα εχω τα κοραλια μου καλο επιπεδο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ααααα 6 όχι 5...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλα οταν φυγουν οι αλγες απο εσενα ελα πες μου χουβαρντα!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κανένα νέο έχουμε?? Εγώ δεν έχω προλάβει λόγω δουλειάς ακόμα...
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε σημερα γιρησα αυριο υπηρεσια και μεθαυριο φωτο εχει πρασινησει το διχτακι και μαλλον μαζι με την υπολοιπη φιλτρανση μου εχει στεγνωση το ενυδρειο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Φωτο ισως μπουν σημερα, δεν προλαβα να τραβηξω φωτο λογο υποχρεωσεων
Παντος εχει φυγει η πολυ καφε αλγη που ειχε βγαλει πανω στο ATS και εχει πρασινη βεβαια δεν ειναι πολυ η ποσοτητα λογο οτι στην αδεια ειχα βαλει φωτα και στην chaeto. Της δυο τελευαιες μερες και λογο ενος προβληματος μπηκε και ανθρακας μαζι με αντιφοσφορο αλουμηνιου για λιγες μερες! Απο την επομενη εβδομαδα ξεκιναω καθημερινα ταισμα τον κοραλιων! |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη ειναι λαθος να εχεις ATS κ να μην ταιζεις. Σιγουρα θα σου στεγνωσει το ενυδρειο κ θα την ακουσουν τα κοραλια. Αν παραλληλα εχεις σκιμερ, αντιφωσφορο, ανθρακα κ ισως ριακτορες νιτρικων τοτε χωρις ταισμα η αποτυχια θα ειναι σιγουρη. Ξερεις το ATS σε μη σωστη λειτουργια του μπορει να γυρισει μπουμεραγκ κ να καταστρεψει οτι με κοπο εφτιαξες τοσο καιρο.
Αν δεν εχεις ανθρωπους να ταιζουν τις μερες που θα λειπεις καλυτερα βγαλε το ATS κ να εισαι φειδωλος στα ταισματα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δοκιμη στεγανωτικου υλικου.... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 16-08-13 16:55 |
Βοηθεια-δανεισμα λαμπων για δοκιμη | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 27-02-13 21:39 |
δοκιμη αποτελεσματικοτητας σκευασματων βακτηριων | maneni | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 11-12-12 11:30 |
Βοηθεια με μετρησεις, Δοκιμη προιοντος για πτωση ph+black water | Churu | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 14-12-10 00:17 |
δοκιμη DIY CO2 | blondi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 20-11-07 01:09 |