|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορώ να εκφέρω παραπάνω απόψεις για το ATS μιας και δεν το έχω δοκιμάσει.
Σε άρθρο που είχα διαβάσει για Skimmer-Refugium έλεγε πως αν έχεις ροή στην χαέτο Χ100 των λίτρων δουλεύει πολύ καλύτερα απο ATS.Ίσως ένα λάθος πολλών με refugium είναι ότι δεν έχουν καλή ροή στην χαέτο τους και βρίσκουν σωτηρία στα ATS. Τέλος πάντων θα δούμε στην πορεία ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
επισις σε τι ποσοτητα πρεπει να ειναι στα λιτρα του ενυδρειου? |
|
||||
|
||||
![]()
To συγκεκριμένο ενυδρείο όπου έγινε η δοκιμή που σου λέω είναι 1000λίτρα
Ο χώρος για την άλγη ήταν 17 λίτρα με μια αντλία 1000λτ και μια απλή λάμπα 15w 6500k Είναι πολύ ενδιαφέρον άρθρο: http://www.aquazone.gr/forums/topic/...aghetti-algae/ Σε 17λίτρα χώρο με 15w (6500k) φωτισμό και κυκλοφορία 100x η πρώτη άλγη στα τζάμια έβγαινε στις 6-7 μερες. (υ.γ. αν το λινκ παραβιάζει τους κανόνες ας διαγραφτεί)
|
|||
|
|||
![]()
το θεμα ειναι οτι δεν μας λεει ουτε το ποσο ταιζει ουτε το αμα χαθηκαν τελείως τα φοσφορικα απο το ενυδρειο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή έχει τύχει να το δω το ενυδρείο έχω να σου πω ότι ήταν ΓΕΜΑΤΟ ψάρια και κοράλλια.
Στο άρθρο αναφέρει πως τάιζε αρκετά τα ψάρια και τακτικά τα κοράλλια ![]()
|
|||
|
|||
![]()
η αληθεια ειναι οτι με τα ταισματα που εχω δει εχω τρελαθει !!!!
αλλοι ταιζουν λιγο με την μεζουρα και αλλοι ταιζουν φουλ με τα κουταλια και τα κυβακια να φευγουν ανελεητα! αλλοι ταιζουν μια φορα την εβδομαδα και αλλοι 5 φορες! οποτε καταλαβενεις οτι δεν μπορω να καταλαβω και πολυ πος θα εχω τα κοραλια μου καλο επιπεδο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ααααα 6 όχι 5...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δοκιμη στεγανωτικου υλικου.... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 16-08-13 16:55 |
Βοηθεια-δανεισμα λαμπων για δοκιμη | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 27-02-13 21:39 |
δοκιμη αποτελεσματικοτητας σκευασματων βακτηριων | maneni | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 11-12-12 11:30 |
Βοηθεια με μετρησεις, Δοκιμη προιοντος για πτωση ph+black water | Churu | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 14-12-10 00:17 |
δοκιμη DIY CO2 | blondi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 20-11-07 01:09 |