|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα και πάλι!θα ήθελα τα φώτα σας! Παρήγγειλα από e bay 20 x 48 smd 3528 leaking και τώρα ψάχνω καμιά οικονομική λύση για τροφοδοτικό!έχει κανεις κάτι υπόψη του?
------------------------- Σορυ. Ledakia εννοούσα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vickoboy : 10-05-14 στις 08:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θες δηλαδή περίπου 40 watt ή 3-4 Amper. Προσωπικά πιστεύβ πως η καλύτερη λύση και θα το έχεις για χρόνια είναι ένα τροφοδοτικό υπολογιστή αρκεί να μπορείς να το χώσεις κάπου, αλλιώς έναν απλό μετασχηματιστή 12 V αλλά από 5 Amper και πάνω
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας φίλοι!!θα ήθελα πάλι τις απαντήσεις σας σε κάτι που θέλω να ρωτήσω!θα ήθελα να ρίξω το ph στο νερό του ενυδρείου (8.0 είναι τώρα) και σκέφτομαι την διαδικασία της τύρφης.διάβασα και ένα post του nazgul σχετικά με την τύρφη.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής! Το ενυδρείο τρέχει με δύο φίλτρα!ένα εξωτερικό και ένα εσωτερικό!η τύρφη θα μπει στο εσωτερικό το οποίο αυτή τη στιγμή έχει μέσα μόνο σφουγγάρι από βιολογικό υλικό!για να βάλω την τύρφη θα αφαιρεθεί πλήρως το σφουγγάρι η θα αφήσω λίγο σφουγγάρι και το υπόλοιπο τύρφη?επίσης το πως θα γίνει η πρώτη τοποθέτηση.δηλαδή θα βάλω λίγη λίγη τύρφη και θα περνω τιμές η κατευθείαν θα βάλω 240 ml (120 lt) κατευθείαν?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω πως είναι προτιμότερο να βάζεις τύρφη στο βαρέλι προετοιμασίας.
Εχεις PH 8 και έχεις και μπουκάλα CO2 ;
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Τάκη είναι πολύ άστα να πάνε αυτό το νερό της Θεσσαλονίκης δεν παίζεται!νομίζω πως με βολεύει μόνο η περίπτωση με το φίλτρο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο βαρέλι θεωρώ πως είναι πιο ελεγχόμενο, στο φίλτρο θα στο ρίχνει συνέχεια και φοβάμαι μήπως πάθεις κανα PH crash. Μηπως να σκεφτείς να πας σε Α/Ο ?
|
||||
|
||||
![]()
Αργότερα ίσως ναι αλλά τώρα προς το παρόν δεν υπάρχουν ευρώ!βλέπεις με δύο παιδιά και έναν μισθό δυσκολεύουν τα πράγματα γι αυτό είδα την λύση της τύρφης πιο εφικτή!αν βάζω μικρές ποσότητες σταδιακά στο φίλτρο πάλι λες να υπάρχει πρόβλημα ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα τι φυτα εβαλες μεσα?Κανε μια παρουσιαση και καμια φωτογραφια να χαρει το ματι μας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε μια όσμωση να ξεμπερδεύεις...
Πιστευω οτι ειναι μεγάλη ταλαιπωρια η τύρφη και θα σου χρωματίσει και το νερό. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπή απο γλυκό σε reef με ΖΒ | gallos | Nano Reef | 76 | 03-12-16 11:19 |
Μετατροπή του sump | arhsb | Φίλτρανση | 8 | 19-02-09 00:57 |
Μετατροπή Τ8 σε Τ5 | bvlahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 06-02-07 14:54 |
Μετατροπή σε Θαλασσινο | GEORGIOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 17-03-06 09:06 |
Μετατροπή σε φυτεμένο... | galant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 11-02-05 21:26 |