|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι Τάκη να σαι καλά!έτσι γίνεται!όταν μας λέγανε οι γονείς μας μάθε ρε παιδί μου μια ξένη γλώσσα εμείς πετουσαμε χαρταετό!
------------------------- Μόλις έκανα μέτρηση στο νερό σχετικά με την σκληρότητα και τα αποτελέσματα είναι Kh 14 Gh 21 Στο νερό του δικτύου δεν έκανα αυτές είναι του ενυδρείου!αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ σκληρό το νερό μου? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vickoboy : 29-04-14 στις 22:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ε είναι λίγο, είσαι για Αφρικάνικο κατ'ευθείαν
|
||||
|
||||
![]()
Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό?υπάρχει τρόπος ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Η καλύτερη λύση είναι Αντίστροφη Οσμωση
http://www.waterwaves.gr/index.php?t...ategory_id=189
|
||||
|
||||
![]()
έχει κανεις υπόψη του καμιά φθηνή αντίστροφη όσμωση η να ετοιμάζω την τσέπη μου για 100 euros και πάνω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με Α/Ο αλλά από ότι έχω ακούσει το link που σού έβαλα είναι από τα καλύτερα, για περισσότερες λεπτομέρειες περίμενε κάποιους έμπειρους στο θέμα
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα και πάλι!θα ήθελα τα φώτα σας! Παρήγγειλα από e bay 20 x 48 smd 3528 leaking και τώρα ψάχνω καμιά οικονομική λύση για τροφοδοτικό!έχει κανεις κάτι υπόψη του?
------------------------- Σορυ. Ledakia εννοούσα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vickoboy : 10-05-14 στις 08:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπή απο γλυκό σε reef με ΖΒ | gallos | Nano Reef | 76 | 03-12-16 11:19 |
Μετατροπή του sump | arhsb | Φίλτρανση | 8 | 19-02-09 00:57 |
Μετατροπή Τ8 σε Τ5 | bvlahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 06-02-07 14:54 |
Μετατροπή σε Θαλασσινο | GEORGIOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 17-03-06 09:06 |
Μετατροπή σε φυτεμένο... | galant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 11-02-05 21:26 |