|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα και καλως σας βρηκα. αποφασησα και εγω να φτιαξω ενα ενυδρειο που το ειχα αρκετο καιρο μερακι αλλα διαβαζοντας εδω αποφασησα να το φτιαξω σωστα οχι μονο για το "ματι" αλλα και για την ποιοτητα ζωης των ψαριων που θα βαλω,
αυτο σκεφτομαι σαν σχεδιο αρχικα. προτημω το φιλτρο να ειναι εσωτερικο sub μιας και δεν θελω να βαλω sub απο κατω και θα προτημουσα να αποφυγω το εξωτερικο. η κατασκευη του φιλτρου λεω να γινει απο μαυρο πλεξιγκλας για να μην φενετε το περιεχωμενο. η διαστασεις θα ειναι 120x40x50 . ποσο ειναι καλο να γινει το sub απο διαστασεις? Το κοψιμο που εβαλα στην εισαγωγη για καλητερη εισροη του νερου ειναι σωστο ή οχι.? ολες οι συμβουλες και οι πρωτασεις ευπροσδεκτες. |
|
||||
|
||||
![]()
Κατα αρχήν καλώς ήρθες.
Πολύ σωστά κάνεις και ψάχνεσαι πριν φτιάξεις οτιδήποτε. Επειδή και εγώ έχω σκοπό να φτιάξω κάτι αντίστοιχο (120 Χ 55 Χ 55) για χρυσόψαρα θα σου πρότεινα να βάλεις το φίλτρο κατά μήκος στη πλάτη για να υπάρχει το 1,20. Για τα χρυσόψαρα θεωρώ πως είναι καλύτερα να τους δίνουμε όσο πιο πολύ μήκος μπορούμε. Εκτός και αν έχεις χώρο και κάνεις και τις ανάλογες τρύπες και να έβαζες το φίλτρο στο πλάι ή στη πλάτη αλλά κρεμαστό εξωτερικά. Αν μπορούσες να το βάλεις καμιά 10αριά πόντους πιο ψηλά δεν θα χρειαζόσουνα και τρύπες στο τζάμι, να έπεφτε το νερό στο ενυδρείο σαν καταρακτάκι. Δες μερικές ιδέες ή ένα πιο μεγάλο
|
||||
|
||||
![]()
καλη η ιδεα σου αλλα δεν ειναι εφικτο το κρεμαστο απο πισω λογο χωρου. καλη ιδεα να μπει στην πλατη εσωτερικα, δεν το ειχα σκεφτει. δεν κοβει το μηκος και μπορει να καλυφθει με κανενα φυτακι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επισης τα ψαρακια που θελω να βαλω ειναι τα comet sarasa .υπολογιζω 2 με 3 αλλα θα ηθελα και καποια αλλη αποψη.βεβαια με μερικα ευκολα φυτα , ξυλα και καποιες πετρουλες με μαυρο χαλικι. τι λετε? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουριο ενυδρειο | giota | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 10-03-11 00:09 |
Καινουριο ενυδρειο | olga | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 06-10-10 09:28 |
Καινουριο ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 01-04-10 13:45 |
καινουριο ενυδρειο.... | LeF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 06-11-09 09:01 |
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | valantis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 05-04-09 16:21 |