|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χαχαχα να υποθεσω εχει γινει ο βυθος σαν δαλματιας? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...και χειρότερος...!
![]() Αλλα τα ψαρια ειναι πλεον "γομαράκια"...και το χαίρομαι!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο εχει σημασια, να τους αρεσει το περιβαλον που ζουνε.αυτο ελπιζω να καταφερω και εγω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και μετα απο το θεωρητικο κομματι ας αρχισουμε σιγα σιγα στο πρακτικο,ειπαμε θα κανω το ενυδριο 120*40*50. τι παχος λετε να μπορω να βαλω τζαμι? με 8mm θα ειναι ενταξει? Ο πατος λογικα πρεπει να γινει 10mm ετσι? Οι κοντρες μπορουν να γινουν με 8mm? και ποια ειναι η καλητερη θεση να μπουνε?Αν εχει καποιος κανενα σχεδιακι θα με βοηθουσε αφανταστα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
απο εμφανιση ουτε εμενα μου πολυαρεσουν και αν ειναι ασφαλη και ετσι δεν εχω θεμα.μονο κατω για επιπλεον ασφαλεια μιας και η περισοτερη πιεση παει εκει. το ψυχολογικο παντος το απεκτησα μολις ακουσα τιμη απο petshop για κατασκευη..
![]() μαλλον λεω να το επιχειρησω μονος μου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουριο ενυδρειο | giota | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 10-03-11 00:09 |
Καινουριο ενυδρειο | olga | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 06-10-10 09:28 |
Καινουριο ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 01-04-10 13:45 |
καινουριο ενυδρειο.... | LeF | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 06-11-09 09:01 |
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | valantis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 05-04-09 16:21 |