|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φυσικα εξαρταται απτο ειδος αν και παρελειψα να το γραψω.
ο λογος που δεν το εγραψα,ειναι γιατι συνηθως,οταν καποιος μιλαει για ψαρια καθαριστες,μιλαει για κοινο πλεκο και οχι καποιο αλλο ειδος που ειναι και πιο "δυσευρετο" στα περισσοτερα καταστηματα. και γιατι πολλα μαγαζια τα "πασαρουνε" πιο πολυ σε οποιον ξεκιναει συνηθως. αλλα ναι υπαρχουνε ειδη που ζουνε μια χαρα σε 190 λιτρα. τουλαχιστον απο αποψη χωρου.τα υπολοιπα ειναι αλλο θεμα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() εγω το ειδα αλλα δεν το συνειδητοποιησα τι διαβασα και συνεχισα ![]() δεν πειραζει δεν πανε χαμενα, σε καποιον μπορει να φανουνε χρησιμα ![]() παντως παρε και καμια τροφη για αυτα γιατι κριμα ειναι να τρωνε οτι περισευει ![]() ξυλα εχεις στο ενυδρειο σου? αγγουρι κλπ τους δινεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμενο ειδος πλεκο γινεται 15cm.
|
||||
|
||||
![]()
και αν ειναι ζευγαρι θα σου γεννοβολανε οσο δε φανταζεσαι....
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- ζευγάρι να σου πω την αλήθεια δε ξέρω αν είναι.σα να τα έχω δει να τσακώνονται καμία φορά ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης29 : 27-04-14 στις 22:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βεβαια χρειαζονται λαχανικα και σπιρουλινα.
τα ξυλα βοηθανε.χρειαζονται την λιγνινη και κυταρινη που περιεχουνε γιατι τα βοηθαει στην πεψη. βαλε καμια φωτο ομως των ψαριων για να μιλαμε σιγουρα ![]() εγω τουλαχιστον ![]() αυτο σου λεει κατι? http://www.seriouslyfish.com/species...-cf-cirrhosus/ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως πρεπει να ειναι ενα fishroom | fishme1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 25-02-10 23:59 |
πρεπει να ειναι ιδια? | nikos mennis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 17-02-10 00:26 |
Μπουκαλα CO2-Καθε ποτε πρεπει να περναει ελεγχο? | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-07-08 14:04 |
ποτε ειναι ενηλικο; | Steve | Δίσκοι | 0 | 23-07-07 14:55 |